SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Vinyanov
20 Lipiec 2010, 07:59
[2004-2008] Organizacja
Autor Wiadomość
tajek
Splendid!

Wysłany: 19 Luty 2005, 18:52   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

Takie cos jest wlasnie moim marzeniem , ale jestem niestety pewien tego ze do takiego turnieju nigdy nie dojdzie i to jest przykre :( .

Domia 
No way!

Wysłany: 19 Luty 2005, 19:26   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

ech, zeby to byla rzeczywistosc :roll: ... byloby pieknie :) malo realne ale zawsze cos :mrgreen: :twisted:
Cytat:
wezmy na przyklad 12-letnia domie - sama na bank nie pojedzie, musza sie zabrac rodzice i wtedy transport bedzie wiadomy - samochod

Syo prawie 13-letnia :wink: i BTW - ja nie mam auta :lol: wiec chyba jedynym rozwiazaniem bylby PKSik albo pociag :D a zeby bylo radosniej to bym jeszcze wziela ze soba w podroz fairy i kishonego :wink:

syo 
No way!

Wysłany: 19 Luty 2005, 19:32   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

domia napisał/a:
ech, zeby to byla rzeczywistosc :roll: ... byloby pieknie :) malo realne ale zawsze cos :mrgreen: :twisted:
Cytat:
wezmy na przyklad 12-letnia domie - sama na bank nie pojedzie, musza sie zabrac rodzice i wtedy transport bedzie wiadomy - samochod

Syo prawie 13-letnia :wink: i BTW - ja nie mam auta :lol: wiec chyba jedynym rozwiazaniem bylby PKSik albo pociag :D a zeby bylo radosniej to bym jeszcze wziela ze soba w podroz fairy i kishonego :wink:

"musza sie zabrac rodzice i wtedy transport bedzie wiadomy - samochod". :roll:

No, moglabys wziac, jesli by sie zmiescili.. Czekam na konkretne komentarze odnosnie "artykulu" :smile:
  Profil FLD: 91 IT Code:

Vinyanov 
No way!

Wysłany: 19 Luty 2005, 20:56   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

Dales juz nam tyle przykladow swojej energii, ze - wierze. :grin:

No, moze tylko nie wierze w ten elektroniczny billboard dla uzytku publicznosci... Nie wystarczy zwykly wysokiej jakosci rzutnik? :wink:

syo 
No way!

Wysłany: 19 Luty 2005, 21:03   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

Cytat:
No, moze tylko nie wierze w ten elektroniczny billboard dla uzytku publicznosci... Nie wystarczy zwykly wysokiej jakosci rzutnik?

Tam jest sciana, na ktorej sa wyswietlane kanaly muzyczne - czyli projektor :)

Zrobie wszystko, zeby impreza sie odbyla!

Neo 
Fantastic!

Wysłany: 19 Luty 2005, 21:41   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

Gites.

Wchodze w to... jak mi zwroca kase za bilety, to luz...

Wiesz co, Syo... zarejestruj ten swoj nick jako jakis trademark - te pomysly sa tego warte!

syo 
No way!

Wysłany: 20 Luty 2005, 20:08   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

Aby nie obciazac zbytnio jednego sponsora, stwierdzilem iz mozna ich podzielic

Sponsor1 (hotel)
Sponsor2 (lokal)
Sponsor3 (bilety)
Sponsor4 (napoje)
Sponsor5 (pozywienie)
Sponsor6 (radio)

BTW, wykukalem jeden wielki koncern, ktory "pomaga" latwo organizowac imprezy :twisted: Jutro dzwonie i sie dowiaduje :)

petr 
Administrator

Wysłany: 20 Luty 2005, 21:56   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

Jestem calkowicie ZA - z dojazdem sobie poradze, podjade pociagiem pierw do Kraka a potem zabiore sie w Domia, fairy i koshonym dalej :D o kaske sie nie martwie, mysle ze mamcia na taka okazje troszke sypnie.

pomysl jest gites&gutes :D

Profil FLD: 761 IT Code:

pikol
Amazing!

Wysłany: 21 Luty 2005, 19:57   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

no ja jestem za tylko to zalezy w jakich dniach by to bylo

http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=18681- to m?j link w?a?cie w niego pliss!!!

syo 
No way!

Wysłany: 21 Luty 2005, 22:00   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

Cytat:
jakich dniach by to bylo

JUTRO !! :lol:
A tak na powaznie - nie palmy sie, calosc jest w fazie "mojoglowiennej", wszystko pokolei, ale jest postep!

MISTRZOSTWA POLSKI 2005 LIVE - Odcinek 1

Nie kontaktowalem sie z typem (moge juz powiedziec, iz chodzilo o Red Bulla), stwierdzilem ze wszystko musi byc chociaz troche ujawnione.

Kasa na zorganizowanie turnieju bedzie na 99% - kilkaset zlotych jest zagwarantowane!

Kontaktowalem sie z - w pewnym sensie - specem od takich spraw. Wyszlo z tego to, ze nie jestem pelnoletni i zorganizuje Mistrzostwa bez rejestrowania sie w urzedach i tych innych.. Spada szansa na znalezienie DUZEGO sponsora (mowie tu o firmach ogolnopolskich lub nawet ogolnoswiatowych <Mc>), wzrasta szansa na powodzenie calosci. Jak to zrobie? Zaczne od klubu/kola, zaloze go w szkole. Chodzi o sam fakt istnienia takiego klubu. Potem mozna zaczac dzialac powazniej.

Lokal najprawdopodobniej zostanie zamieniony w ZAMOWIONA kawiarenke internetowa, oczywiscie specjalnie przyszykowana do Mistrzostw (nie bedzie to zwykla kawiarenka, "normalni" beda mieli zakaz wstepu).

Rodzaje rozgrywek (tutaj propozycje moga naplywac od wszystkich):

Mistrz Polski (standardzik, jedna osoba siada do kompa i gra, wyniki na tabele)
Mistrz Polski 1on1 (gracze rozlosowani w pary, siadaja do dwoch kompow obok siebie, kto dluzej wytrzyma i bedzie mial lepszy wynik - wygrywa. Wedlug mnie bardzo ciekawa konkurencja :> )

Tyle przyniosl nam pierwszy odcinek telenoweli pod tytulem "Mistrzostwa Polski LIVE 2005" :) . Pytania? Komentarze? :>

petr 
Administrator

Wysłany: 21 Luty 2005, 22:07   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

1on1? eee... raczej nie... wiesz jak ja bym chcial? Skoro bedzie cala cafejka... Bedzie np 10 kompow i np 20 uczestnikow... wiec niech 10 osob siada przy kompie i kazdy ma np 30 mina zeby ugrac jak najlepszy wynik w X. potem zmiana, a ci co nie graja maja czas na picie jedzenie siusiu telefon do mamusi itp. potem znow zmiana itd itd. 1on1 to np dla mnie zbyt duzy stres.

aha - i od razu zastrzegam, ze przyniose wlasna klawiature :) nie pryzwyczaje sie tak szybko do innych klawiszy :)

Kubu? Biel@nek
Eextreeme!

Wysłany: 22 Luty 2005, 14:21   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

Luz ale wedlug mnie to najlepsze jest jeden na jednego !! Tu wlasnie chodzi o stres!! Kazdy bedzie mial duze szanse ;)

Domia 
No way!

Wysłany: 22 Luty 2005, 15:57   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

dla mnie wszystko bomba :D jesli sie to spelni i sie pojawie na MP to cie Syo chyba wycaluje :wink: :lol: a tak na powaznie, to podziwiam cie za ten twoj zapal do tego, ze wogole chce ci sie po X sponsorach dzwonic, organizowac... wizja przyszlosci - mamy rowno po szescdziesiatce i siedzimy w kafejce, rozgrywajac kolejne, juz X z kolei MP :wink:
slowo na wtorek... Syo to urodzony optymista :wink: :mrgreen:

RYBAKOV
Hey, good!

Wysłany: 23 Luty 2005, 16:49   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

Ja nie jestem zbytnio wtajemniczony w ta sprawe i nie mam czasu czytac tego wszystkiego, ale jesli by te mistrzostwa doszly do skutku to wtedy bym sie zabral z Piotrekiem na nie o. I bysmy Was wszystkich zgwalcili z Piotrusiem :) chlopcow tez oczywiscie, dlatego od razu ostrzegamy - nie odwracac sie od nas tylem czasem! to grozi utrata dziewictwa! :D

PastorFX*
Gość
Wysłany: 23 Luty 2005, 19:11   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

Hmm... fajno. To gdzie te mistrzostwa? W Olsztynie? (tak mnie sie obilo o ucho)?
Czy jestem (obumarlym) "Graczem znanym w polskim IT"?

domaz
Fantastic!

Wysłany: 23 Luty 2005, 19:13   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

Syo przegapiles b. dobra okazje na zorganizowanie tego. Mianowicie PGA - poznan game arena. Oprocz gier multiplayerowych organizowane sa tez turnieje w gry singleplayerowe jak np. DSJ3 czy PES4. Skooro jest turniej w DSjta to napewno i turniej w IT daloby sie zorganizowac. Ale niestety PGA juz w ten weekend wiec na organizacje troszke za pozno. Moze w przyszlym roku...

o PGA 1

o PGA 2

Na 99% tez tam bede, m.in w turnieju Pesa wiec jak ktos sie wybiera to zagadac do mnie napewno sie spotkamy:>

[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow]

syo 
No way!

Wysłany: 24 Luty 2005, 15:13   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

Wiec za rok na 100% w Poznaniu, jesli trafi sie podobna okazja to szybko dawajcie znac!

syo 
No way!

Wysłany: 24 Luty 2005, 15:13   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

Wiec za rok na 100% w Poznaniu, jesli trafi sie podobna okazja to szybko dawajcie znac!

domaz
Fantastic!

Wysłany: 24 Luty 2005, 15:20   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

SYO jest lepsza wiadomosc. Jesli te PGA sie uda to nastepna edycja juz w te jesien! Co do organizacji turniejow w mniejszych grach to zajmuja sie tym nie samo PGA lecz inne firmy. W tym roku to empik i zaloga g ( Zaloga G . Rzcuasz im tylko temat a oni przygotowuja ten turniej:>. Ale zeby PGA teraz sie udalo to musi byc duzo ludzi! Wiec jedziemy chlopaki(i dziewczyny) , jedziemy!!:D

edit: jedno z hasel PGA to to ze jest to "impreza robiona przez graczy dla graczy"

[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow]

petr 
Administrator

Wysłany: 27 Luty 2005, 13:02   Zjazd IcyTowerowc?w // MP LIVE

hmm, fajnie byloby zorganizowac IcyTower'owy dzial na PGA... zawsze promocja gry itp... i zaraz po tym zorganizowac turniej charytatywny - ahh!

hmm, mysle ze jak zaczniemy powazniej gadac o MPLive, bedzie trza stworzyc nowy dzial na to w interakcjach, i wyciac odpowiednia czesc tego tematu... mozna by w supie zrobic cos takiego JUZ; jak ktos nowy wejdzie na forum od razu to zobaczy :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi