|
Kondycja polskiej sceny i społeczności Icy Tower |
| Autor |
Wiadomość |
SaleiB
Administrator

|
Wysłany: 13 Październik 2005, 20:30 Polska scena IT / strona, Redakcja itp
|
|
|
| dokl |
_________________ IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 13 Październik 2005, 21:44 Polska scena IT / strona, Redakcja itp
|
|
|
Ok Sal jesli pozwolisz ostatni post tutaj, jesli chodzi o poglady itd.
| Jacob napisał/a: | | No ja sie moge pogodzic. Tylko co na to Domia ?? |
Jacob - no ja mam taka nadzieje . Stwierdzilam, ze przewaznie jak sie z kims kloce, to pozniej szybko sie godze ;]
Wiec przepraszam i zycze dobrych wynikow nie tylko w IT, ale i poza swiatem wirtualnym |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 35 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 13 Październik 2005, 22:44 Polska scena IT / strona, Redakcja itp
|
|
|
I oby bylo tak dalej...
Co do rozwoju polskiej sceny IT. Kolejny pomysl - temat nr 338 (to cos nie chce mi skopiowac czegokolwiek w obrebie FF. Prosze sobie wpisac numerek gdzie trzeba. A, no i ktory moglby pelnego dac. Mi sie nie chce przepisywac. Co z tego, ze w czasie pisania tego nawiasu zdazylbym zrobic to kilka razy? Bo co to za problem napisac http://icy.pl/forum/viewtopic.php?t=338 ? O. Napisalem. Ciekawe czy bedzie dzialal). |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
Jacob
Fantastic!

|
Wysłany: 13 Październik 2005, 22:50 Polska scena IT / strona, Redakcja itp
|
|
|
| Domia napisał/a: | Ok Sal jesli pozwolisz ostatni post tutaj, jesli chodzi o poglady itd.
| Jacob napisał/a: | | No ja sie moge pogodzic. Tylko co na to Domia ?? |
Jacob - no ja mam taka nadzieje . Stwierdzilam, ze przewaznie jak sie z kims kloce, to pozniej szybko sie godze ;]
Wiec przepraszam i zycze dobrych wynikow nie tylko w IT, ale i poza swiatem wirtualnym |
No Domia, ja tez sory i tez lepszych wynikow w IT:) |
_________________ Deutsche IT Nationalmannschaft
Jacob's Website |
|
|
|
 |
devastator
Fantastic!

|
Wysłany: 14 Październik 2005, 18:31 Polska scena IT / strona, Redakcja itp
|
|
|
tez cos powiem od siebie
wg mnie wszystko upada bo nie ma juz tego, co napedzalo cala spolecznosc - rywalizacji. Dawniej wszyscy byli ciency wiec walka byla o wiele bardziej wyrownana, teraz roznice pomiedzy umiejetnosciami graczy na tyle sie zwiekszyly, ze 80% pojedynkow ma z gory ustalony wynik. To zmniejsza chec do gry i jest chyba glownym powodem niepodsylania replayow.
drugi powod to mala popularnosc gry. IT to gra za prosta zeby odpowiednia ilosc osob uwazala ja za cos wiecej niz rozrywka na godzine-dwie. Dlatego jest nas za malo, zeby to zmienic trzeba by naprawde ciezkiej pracy w reklamowaniu gry, zeby pozyskac innych 'fanatykow' - najlepiej gdyby IT nie wychodzil regularnie z Niezbednikiem ale tez z innymi gazetami - marzenia (?).
jeszcze jedno: chociaz gra daje mi mniej przyjemnosci niz dawniej to dalej ja jak i Was kocham wiec bede sie staral podciagac sie w rankingach co pewien czas i brac udzial we wszystkich turniejach. Jesli wszystko upadnie - trudno, dla siebie grac nie bede. Ale poki jest inicjatywa, pomysly, wierze, ze da sie wszystko odbudowac. Amen.
kurde, wyszla mi z tego rozprawka, chyba przez to ze ostatnio ciagle takie pisze (trening przed egzaminem ).
aha, jeszcze cos - temat z propozycjami uratowania swiata? tzn jak ktos ma jakis pomysl na zwiekszenie zainteresowania gra to tam pisze, chyba nie tylko Syo potrafi myslec? |
|
|
|
 |
SaleiB
Administrator

|
Wysłany: 14 Październik 2005, 19:56 Polska scena IT / strona, Redakcja itp
|
|
|
| devastator napisał/a: | | aha, jeszcze cos - temat z propozycjami uratowania swiata? tzn jak ktos ma jakis pomysl na zwiekszenie zainteresowania gra to tam pisze, chyba nie tylko Syo potrafi myslec? |
no wyobraz sobie ze nie tylko syo potrafi myslec Ja mam od dawna kilka pomyslow na spopularyzowanie strony, a co za tym idzie zwiekszeniem popularnosci icy towera w Polsce. niestety sam nie bede w stanie tego tak szybko wprowadzic, zwlaszcza ze mam duzo innych zajec na codzien. a redakcja tez mi w tym zbytnio nie pomoze, bo z reguly wykonuje minimum, a niektorzy nawet tego nie tak to wyglada
pozdr |
_________________ IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło |
|
|
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 14 Październik 2005, 20:24 Polska scena IT / strona, Redakcja itp
|
|
|
| SaleiB napisał/a: | | a redakcja tez mi w tym zbytnio nie pomoze, bo z reguly wykonuje minimum, a niektorzy nawet tego nie |
Moze wiec pora "przeczyscic" redakcje? |
|
|
|
 |
LEO
Splendid!

|
Wysłany: 14 Październik 2005, 20:28 Polska scena IT / strona, Redakcja itp
|
|
|
JA mysle, ze potrzeba osoby, ktora moze siebie poczesci poswiecic dla redakcji, zeby kazdy mial swoje zadanie i wywiazywal sie z nich, a nie nie wchodzil na forum i stronke nawwt w weekedny. Musi to byc osoba, ktora czesto zaglada na stronke forum itp. Jest pomocna w obsludze.
NArkez |
_________________ nml : 869 |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 14 Październik 2005, 21:12 Polska scena IT / strona, Redakcja itp
|
|
|
| Syo napisał/a: | | SaleiB napisał/a: | | a redakcja tez mi w tym zbytnio nie pomoze, bo z reguly wykonuje minimum, a niektorzy nawet tego nie |
Moze wiec pora "przeczyscic" redakcje? |
Redakcje przeczyscic, bo ona sama tego przeczyszczenia dostanie Nie no joke,joke To jakies powazne plany, zamiary, czy tylko takie... ymm... znowu nie potrafie sie wyslowic... mruczenie pod nosem ? |
|
|
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 14 Październik 2005, 21:16 Polska scena IT / strona, Redakcja itp
|
|
|
| Domia napisał/a: | | To jakies powazne plany, zamiary, czy tylko takie... ymm... znowu nie potrafie sie wyslowic... mruczenie pod nosem ? |
To wie narazie tylko SaleiB, czekamy na jego odpis.
Jesli robie cos zle, nie robie tego minimum, czy cokolwiek, mysle ze sprawe omowimy w gronie redakcyjnym i mam nadzieje ze jakies korzystne zmiany w redakcji zajda. |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 14 Październik 2005, 21:25 Polska scena IT / strona, Redakcja itp
|
|
|
| Syo napisał/a: | | Domia napisał/a: | | To jakies powazne plany, zamiary, czy tylko takie... ymm... znowu nie potrafie sie wyslowic... mruczenie pod nosem ? |
To wie narazie tylko SaleiB, czekamy na jego odpis.
Jesli robie cos zle, nie robie tego minimum, czy cokolwiek, mysle ze sprawe omowimy w gronie redakcyjnym i mam nadzieje ze jakies korzystne zmiany w redakcji zajda. |
Syo wg. nie masz co sie martwic o siebie, bo wyrabiasz ponad norme Naprawde wydaje mi sie, ze chyba robisz tu najwiecej, oczywiscie co nie znaczy, ze inni nic nie dzialaja Doceniam kazda, nawet minimalna rzecz, co robicie dla nas, dla graczy, dla fanow Icy Towera
Szacunek dla was ! |
|
|
|
 |
petr
Administrator

|
Wysłany: 14 Październik 2005, 23:27 Polska scena IT / strona, Redakcja itp
|
|
|
| devastator napisał/a: | | aha, jeszcze cos - temat z propozycjami uratowania swiata? tzn jak ktos ma jakis pomysl na zwiekszenie zainteresowania gra to tam pisze, chyba nie tylko Syo potrafi myslec? |
Czy chodzi o ten temat? Czy moze jest jakis inny? xD |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
petr2
Gość
|
Wysłany: 15 Październik 2005, 01:15 Polska scena IT / strona, Redakcja itp
|
|
|
Zamieszczam Wam list do redakcji Niezbednika o ktorym wspominalem...
[nie jestem zalogowany bo pisze spod IE - w FF wciaz brak kopiowania)
| Kod: |
Czesc,
Zamiescimy jak tylko sie ukaze.
dzieki za info.
Pozdrawiam,
Marian Michalski
W Twoim liscie datowanym 4 wrzesnia 2005 (19:21:15) mozna przeczytac:
p> Czy jest Pan odpowiedzialny za dobor programow do Niezbednika?
p> Jesli nie, prosze przekazac ten list tam gdzie trzeba.
p> Polskie srodowisko Icy Tower zawdziecza Wam swoj rozwoj - dzieki
p> systematycznemu zamieszczaniu nowych wersji Icy Tower Polska jest teraz
p> swiatowa potega (np na oficjalnej liscie wynikow
p> http://www.freelunchdesign.com/cgi-bin/it/highscores.py?tables=16&
rows=25 w
p> rankingu).
p> Niestety przez kilkumiesieczna nieobecnosc najwiekszej w Polsce strony o IT,
p> graczy jest coraz mniej.
p> Za kilka dni wyjdzie nowa wersja gry ( www.freelunchdesign.com ). W imieniu
p> polskiej spolecznosci prosze o zamieszczenie jej na nastepnym Niezbedniku,
p> oraz, w miare mozliwosci, zamieszczenia linku do naszej strony ( www.icy.pl
p> - dawniej www.icy.pl.prv.pl ).
p> _________________
p> petr
p> www.icy.pl.prv.pl
I jak? ;P
Daje tutaj, bo o domenie jeszcze nie wiedza
Z innych wiadomosci: wypasiony mam podpis, czyz nie? xD (koko)
|
Ostatni Niezbednik wyszedl 15 sierpnia, wiec nastepnego mozemy sie spodziewac juz w polowie listopada...
To nasza szansa...
Uchyle rabka tajemnicy, i zdradze iz do tego czasu prawdopodobnie bedzie nowa wersja strony ;] |
|
|
|
 |
devastator
Fantastic!

|
Wysłany: 15 Październik 2005, 15:06 Polska scena IT / strona, Redakcja itp
|
|
|
| petr napisał/a: | | devastator napisał/a: | | aha, jeszcze cos - temat z propozycjami uratowania swiata? tzn jak ktos ma jakis pomysl na zwiekszenie zainteresowania gra to tam pisze, chyba nie tylko Syo potrafi myslec? |
Czy chodzi o ten temat? Czy moze jest jakis inny? xD |
chodzi o to zeby ktos zalozyl takowy. no ale ostatecznie mozna w tym |
|
|
|
 |
petr
Administrator

|
Wysłany: 25 Październik 2005, 15:08 Polska scena IT / strona, Redakcja itp
|
|
|
UWAGA!
DZISIAJ WYSZEDL NAJNOWSZY NIEZBEDNIK!
Ponownie na okladce plyty napis - "Icy Tower 1.3" :]
Nie ma linku do nas - chyba nie daja nieoficjalnych - jest za to na FLD! :]
Na szczescie jestesmy wciaz w linkach :] (co prawda pod prv, ale zawsze) |
|
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
|
|
|
 |
petr
Administrator

|
Wysłany: 25 Październik 2005, 18:18 Polska scena IT / strona, Redakcja itp
|
|
|
Zaraz wysle mu maila z podziekowaniami
Teraz trza sie pospieszyc z przebudowa! |
|
|
|
|
 |
Laura_x
No way!

Wiek: 38 Dołączyła: 04 Sie 2005 Posty: 1412 Skąd: Sex City ;)
|
Wysłany: 25 Październik 2005, 20:17 Polska scena IT / strona, Redakcja itp
|
|
|
uau jestesmy slawni :DDDDD moze w koncu wiecej dziewczyn tutaj bedzie zagladac |
|
|
|
 |
petr
Administrator

|
Wysłany: 25 Październik 2005, 23:00 Polska scena IT / strona, Redakcja itp
|
|
|
BTW - Vin, zagladales do listow?
Jak mozesz, walnij im skana, poza tym chcialbym miec sie czym chwalic |
|
|
|
|
 |
kishony
Eextreeme!

|
Wysłany: 1 Listopad 2005, 22:29 Polska scena IT / strona, Redakcja itp
|
|
|
| znam to forum juz od dawna i wiem, ze kiedys istniala tu chyba najprzyjazniejsza, dla siebie samej i otoczenia, spolecznosc z jaka sie spotkalem. wszyscy byli mili, cieszyli sie z rekordow i fajnie sie to wszystko czytalo i w tym uczestniczylo. a teraz wszystko zaczelo sie sypac. bez przerwy ktos sie z kims kloci, cos sobie wypomina. przestalismy byc druzyna, i tyle. przykre. |
|
|
|
 |
|
|