SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Debesciarski filmik / Ftopy filmowe
Autor Wiadomość
Domia 
No way!

Wysłany: 29 Luty 2004, 14:33   Debesciarski filmik / Ftopy filmowe

Jak sam temat wskazuje :smile: Ktory filmik jest wg. was najdebesciarski :D

matuss
Eextreeme!

Wysłany: 29 Luty 2004, 16:17   Debe?ciarski filmik / Ftopy filmowe

filmik czy film?? filmik to jak Baniak skocz po pryte :smile: ... a film to, hmm... Shaolon Soccer :wink:

syo 
No way!

Wysłany: 29 Luty 2004, 16:36   Debe?ciarski filmik / Ftopy filmowe

Ja nie mam chyba ulubionego filmu, choc ostatnio przypadl mi do gustu... "Haggard" 8)
  Profil FLD: 91 IT Code:

Anonymous
Gość
Wysłany: 2 Marzec 2004, 14:07   Debe?ciarski filmik / Ftopy filmowe

[size=18px][center]I
WLADCA PIERSCIENI: DRUZYNA PIERSCIENIA

II
WLADCA PIERSCIENI: POWROT KROLA

III
WLADCA PIERSCIENI: POWROT KROLA[/center][/size]

Anonymous
Gość
Wysłany: 2 Marzec 2004, 14:09   Debe?ciarski filmik / Ftopy filmowe

Oczywiscie na trzecim miejscu powinno sie znalezc "[size=18px]DWIE WIEZE[/size]". ;]

Domia 
No way!

Wysłany: 2 Marzec 2004, 14:10   Debe?ciarski filmik / Ftopy filmowe

a nie dalo sie zedytowac posta...

SaleiB 
Administrator

Wysłany: 2 Marzec 2004, 18:39   Debe?ciarski filmik / Ftopy filmowe

domia napisał/a:
a nie dalo sie zedytowac posta...

raczej nie :P , jakby tak kazdy gosc mogl sobie zedytowac posta to bylaby masakra

a co do filmow to tez mi sie podoba trylogia wladcy pierscieni (a konkretnie 2 pierwsze czesci bo trzeciej jeszcze nie mialem okazji zobaczyc) no ale najwieksze wrazenie wywarl na mnie jednak Matrix

oprocz tego bardzo lubie polskie filmy z lat 80 :wink: ostatnio w telewizji byl "Wielki Szu" :)

pozdr

Profil FLD: 34 IT Code:

Domia 
No way!

Wysłany: 2 Marzec 2004, 21:14   Debe?ciarski filmik / Ftopy filmowe

Cytat:
raczej nie , jakby tak kazdy gosc mogl sobie zedytowac posta to bylaby masakra

no tak calkiem zapomnialam, ze to gosc :D

syo 
No way!

Wysłany: 3 Marzec 2004, 17:12   Debe?ciarski filmik / Ftopy filmowe

11 oscarow - nalezalo im sie :)
  Profil FLD: 91 IT Code:

Doktor(wiko)
Eextreeme!

Wysłany: 4 Marzec 2004, 16:44   Debe?ciarski filmik / Ftopy filmowe

Jak chcecie zobaczyc jakis swietny film, to leccie do wypozyczalni i pozyczcie sensacje-komedie "Spryciarz". :) (Glowny bohater to... haker :D )Swietny film, polecam! Nigdy nie zapomne tak swietnego filmu... Poza tym jeszcze niezla jest trylogia "The Matrix"... ech, nie chce mi sie wymieniac. :)

hybrid
Yo!

Wysłany: 19 Marzec 2004, 16:24   Debe?ciarski filmik / Ftopy filmowe

matuss napisał/a:
filmik czy film?? filmik to jak Baniak skocz po pryte :smile: ... a film to, hmm... Shaolon Soccer :wink:

tez mi sie podba Shaolon Soccer

Falien
Eextreeme!

Wysłany: 23 Marzec 2004, 21:42   Debe?ciarski filmik / Ftopy filmowe

O Filmach tez moglbym gadac godzinami :P Podobaj

Domia 
No way!

Wysłany: 11 Kwiecień 2004, 14:55   Debe?ciarski filmik / Ftopy filmowe

ale sie wczoraj wzruszylam przy "Pearl Harbor" normalnie sie poryczalam :P lepszego filmu nie ma na swiecie...

Doktor(wiko)
Eextreeme!

Wysłany: 13 Kwiecień 2004, 10:32   Debe?ciarski filmik / Ftopy filmowe

No, mi sie cus przypomnialo. "Smakosz" (nie pamietam angielskiego tytulu, to byly dwa wyrazy, drugi chyba na "c"). Prawie sie poszczalem ze strachu, nie bede nic ukrywal. Normalnie takie galy... :shock: :wink: Ten glowny aktor, nie pamietam imienia, fajnie wytrzeszczal galy :) i mial fajne wlosy. 8)
EDIT: Aha, jeszcze jedno. Kilka dni temu zaliczylem "Lige Niezwyklych Dzentelmenow". Spoko nawet. Ze wszystkich postaci podobal mi sie chyba Skiner(nie wiem, jak sie pisze). Byl niewidzialny i lubil wqrzac ludzi, jak ja (no, poza ta niewidzialnoscia :) ).

SaleiB 
Administrator

Wysłany: 13 Kwiecień 2004, 11:16   Debe?ciarski filmik / Ftopy filmowe

wiko napisał/a:
No, mi sie cus przypomnialo. "Smakosz" (nie pamietam angielskiego tytulu, to byly dwa wyrazy, drugi chyba na "c"). Prawie sie poszczalem ze strachu, nie bede nic ukrywal. Normalnie takie galy... :shock: :wink: Ten glowny aktor, nie pamietam imienia, fajnie wytrzeszczal galy :) i mial fajne wlosy. 8)

hehe, ja to na tym filmie malo co nie sie poszczalem, ale ze smiechu :D
przez 3/4 filmu jada droga i to ma byc horror? :mrgreen:

Cytat:

Aha, jeszcze jedno. Kilka dni temu zaliczylem "Lige Niezwyklych Dzentelmenow". Spoko nawet. Ze wszystkich postaci podobal mi sie chyba Skiner(nie wiem, jak sie pisze). Byl niewidzialny i lubil wqrzac ludzi, jak ja (no, poza ta niewidzialnoscia :) ).

to tez mialem okazje obejrzec, ale po kilku minutach ogladania mi sie odechcialo. Troche to za dziecinne jak dla mnie :P

pozdr

Profil FLD: 34 IT Code:

Doktor(wiko)
Eextreeme!

Wysłany: 13 Kwiecień 2004, 11:23   Debe?ciarski filmik / Ftopy filmowe

SaleiB napisał/a:
wiko napisał/a:

hehe, ja to na tym filmie malo co nie sie poszczalem, ale ze smiechu :D
przez 3/4 filmu jada droga i to ma byc horror? :mrgreen:

No, widac - kwestia gustu. :)
SaleiB napisał/a:

Cytat:

Aha, jeszcze jedno. Kilka dni temu zaliczylem "Lige Niezwyklych Dzentelmenow". Spoko nawet. Ze wszystkich postaci podobal mi sie chyba Skiner(nie wiem, jak sie pisze). Byl niewidzialny i lubil wqrzac ludzi, jak ja (no, poza ta niewidzialnoscia :) ).

to tez mialem okazje obejrzec, ale po kilku minutach ogladania mi sie odechcialo. Troche to za dziecinne jak dla mnie :P

No, akcja zaczyna sie dopiero po jakims czasie. A jak ogladalem tak dlugo, ze akcja juz sie zaczela, to w takim razie kwestia gustu. :)

Neo 
Fantastic!

Wysłany: 13 Kwiecień 2004, 11:31   Debe?ciarski filmik / Ftopy filmowe

Jesli chodzi o film "Smakosz"... to nie skomentuje... jedynie powiem, ze angielska nazwa to:

[glow=green]J[/glow][glow=olive]E[/glow][glow=green]E[/glow][glow=olive]P[/glow][glow=green]E[/glow][glow=olive]R[/glow][glow=green]S[/glow] [glow=darkred]C[/glow][glow=red]R[/glow][glow=darkred]E[/glow][glow=red]E[/glow][glow=darkred]P[/glow][glow=red]E[/glow][glow=darkred]R[/glow][glow=red]S[/glow]

nazwy tez nie skomentuje :neutral:

Vinyanov 
No way!

Wysłany: 13 Kwiecień 2004, 15:19   Debe?ciarski filmik / Ftopy filmowe

"Smakosz"... hmm... ( :lol: ) Ta nazwa dziwnie mi sie kojarzy z wczesniejszymi filmami Petera Jacksona. :smile:

BTW zawsze bedzie mnie zastanawiac jak to mozliwe, ze tak malo znany rezyser stworzyl takie dzielo jak "Wladca"...

Black Eagle
Sweet!

Wysłany: 16 Kwiecień 2004, 08:47   Debe?ciarski filmik / Ftopy filmowe

Mi sie podoba Straszny film 2,za niedlugo ide do kina na Straszny film 3. Jeszcze AliG byl odlotowy
[glow=black] Combo-210 [/glow]
[glow=black] Nml-427 [/glow]
[glow=black] CCC-134 [/glow]

Vinyanov 
No way!

Wysłany: 17 Kwiecień 2004, 15:25   Debe?ciarski filmik / Ftopy filmowe

Cytat:
No prosze... jak sie tak pisze to wychodza calkiem dlugie posty, nikt nie moze powiedziec ze sobie nabijamy :D

Ale mimo wszystko przeniose dyskusje do tematu filmowego, skoro tam temat avatarow prawie sie skonczyl. ;]

Neo napisał/a:
Cytat:
Prawda... chociaz po 5-6 obejrzeniach filmu nawet sie do niej przyzwyczailem (no, moze poza tym jej glosem )...

Noo, nie spotkalem jeszcze kogos, kto tyle razy obejrzal LOTRa co ja :wink:

To przy okazji zainteresowan rodzinnych czy z wlasnej woli? :wink: Mi swoja rodzine ledwo udalo sie zaciagnac do obejrzenia "Druzyny", chociaz po obejrzeniu bardzo sie spodobala...

Cytat:
a co do glosu... bez komentarza :wink:

Dlaczego? Wg mnie naprawde mowi tak, jakby wdychala 50% powietrza a wydychala 150. :razz: Dla mnie o wiele lepszy glos ma np. Galadriel.

Cytat:
Cytat:
BTW kiedys slyszalem plotke ze gdzies w "Druzynie" (i to chyba wlasnie w jakiejs scenie lesnej) przez chwile miga samochod, moze zasugerowalem sie tym i spodziewalem czegos duzego?

Niestety, w wersji DVD (a co za tym idzie, i w filmach DivX, bo wiekszosc osob ktore ma LOTR 1 w DivXie ma DVDRipy :wink: ) zostalo to ewidentnie zamaskowane. Tak czy siak, bardzo prosze. (...) W wersji "nieDVD :wink: " samochod byl tu widoczny bardzo wyraznie, jednak na DeFalDe zostal (ewidentnie :wink: ) zretuszowany, tak ze widzimy tylko przesuwajacy sie z prawa na lewo jasniejszy pas. Takze tutaj jest dosc dobrze widoczny...

Rzeczywiscie, o tym nie wiedzialem. :) A najlepsze jest to, ze u mnie na dole ekranu dokladnie w tym momencie wyswietla sie "Property of New Line Cinema. Screening Copy Only. Sale...". :lol:

Cytat:
Tak wiec widzisz, ze samochod jest, ale nie jest tak widoczny czy ewidentny jakbysmy chcieli :razz: .

No tak, chociaz nadal mam wrazenie ze jeszcze gdzies jakies auto sie pojawia... Musze sprawdzic na www.moviemistakes.com. :D

Cytat:
BTW: Wiesz jaki jest najbardziej ewidentny byk w Harry'm Potterze 2? Po prostu cudo!

Nie - nie widzialem ani jedynki ani dwojki. :sad: Ale ksiazke czytalem raz - na kompie. :D Mam ja i na papierze, ale po angielsku, a ze sprawdzaniem wszystkich slow ktorych nie znam lub nie jestem pewien jedna strona zajmuje 15 minut. :roll:

Odpowiedz do tematu