|
Rantka f cemno (for men) |
| Autor |
Wiadomość |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 6 Sierpień 2005, 23:38 Rantka f cemno (for men)
|
|
|
Przyszla pora na wybor kobiety na zycie!
Kandydatka nr1 - Danuta
"Czesc, jestem Danuta! Mam 21 lat! Moje zainteresowania to golenie nog i sluchanie przy tym Deathmetalowej muzyki. Najbardziej lubie pic krew i jesc koty. Jestem spragniona menszczysny!"
Kandydatka nr2 - Joasia
"Czesc, prosiaczku! Jestem Joasia! Mam 19 lat i jestem studentka. Dorabiam w McDonaldzie, po godzinach tez tam siedze wiec jesli chcialbys bym Cie schrupala, uderzaj na WiesMaca!"
Kandydatka nr3 - Antonina
"Czesc! Pochodze z Wisimulachy, malej wioski pod Dabrowa Gornicza. Ostatnio wybrano mnie na miss Wisimulachy wiec mysle ze to powinno Cie do mnie przekonac, misku!"
Kandydatka nr4 - Helena
"Hej, zlotko! Pochodze z Kielc, a wlasciwie ich okolic. Jestem spokojna dziewczyna, ale w lozku staje sie diablica. Niestety, jeszcze nikomu nie moglam tego pokazac. Moze chcesz byc pierwszy ktory przejdzie przez magiczny las?"
No, panowie, wybierajcie! Jesli chcecie zajadac sie kotami przy muzyce Vadera, piszcie JEDEN. Jesli masz ochote na 2 cheeseburgery, frytki i kakao, piszcie DWA. A moze chcecie zabawic sie z miss lokalnej wioski? Wtedy piszcie TRZY. A jesli chcesz pobawic sie w gajowego Gugale, dawaj CZTERY
|
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 35 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 6 Sierpień 2005, 23:45 Rantka f ?emno (for men)
|
|
|
| DWA! Kocham fast food! |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
jurko kiler
Eextreeme!

|
Wysłany: 7 Sierpień 2005, 02:26 Rantka f ?emno (for men)
|
|
|
TRZY!! Wisimulachy rzadza jeeeeaaa |
|
|
|
 |
RYBAKOV
Hey, good!

|
Wysłany: 16 Sierpień 2005, 17:09 Rantka f ?emno (for men)
|
|
|
| Mnnnnniaaaam kocham pasztet wiec wybieram wszystkie 5 |
_________________ CORE-32k
COMBO-173
FLOORS-426 |
|
|
|
 |
Kazikdobry