| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Rekordy - [styl][STB] 2 graczy: zas這ni皻e oczy i kierowanie g這sem
syo - 8 Pa寮ziernik 2008, 21:57 Temat postu: [styl][STB] 2 graczy: zas這ni皻e oczy i kierowanie g這sem Hej,
W豉郾ie wraz z moj� dziewczyn� (STB) pogrywali鄉y sobie w IT. No i Kasia wpad豉 na pomys� nast瘼uj帷y: ona zamyka oczy, a ja - b璠帷 obok niej i obserwuj帷 jej gr� steruj� jej ruchami, tj. informuj� j� o tym co ma wykona�. Ubaw jest momentami po pachy, a i radochy z dobrego wyniku nie brakuje . Wydaje si�, 瞠 ta kategoria mo瞠 by� 鈍ietna na r騜nego rodzaju rozgrywki pomi璠zy przyjaci馧mi, a tak瞠 warto by by這 jej spr鏏owa� np. na kolejnym spotkaniu graczy IT jako kategoria fun
Tak wi璚 definicja:
STB (Steer the Blinded) - kategoria przeznaczona dla dw鏂h os鏏 autorstwa STB. Jedna z os鏏 steruje postaci�, ale ma zamkni皻e lub zas這ni皻e oczy. Druga osoba steruje ca陰 gr� informuj帷 pierwsz� osob� o tym jakie ruchy ma wykonywa�. Dozwolone s� wszelkie mo磧iwe informacje.
Chyba, 瞠 mo積a zmieni� lekko definicj�.
I co s康zicie?
mattirab - 8 Pa寮ziernik 2008, 22:30
Hm... Ca趾iem interesuj帷e, b璠zie trzeba kiedy� spr鏏owa�.
| syo napisa�/a: | | Druga osoba steruje ca陰 gr� |
T� cz窷� by mo積a by這 zmieni�. Poza tym, nie mam zastrze瞠� do definicji .
Vinyanov - 8 Pa寮ziernik 2008, 22:48
| Cytat: | | ona zamyka oczy, a ja - b璠帷 obok niej i obserwuj帷 jej gr� steruj� jej ruchami, tj. informuj� j� o tym co ma wykona� |
安ietny pomys�! Umm… Zagrajcie ITFC 1-1! *ekhm* …Nic nie m闚i貫m.
| Cytat: | | Wydaje si�, 瞠 ta kategoria mo瞠 by� 鈍ietna na r騜nego rodzaju rozgrywki pomi璠zy przyjaci馧mi |
Prawda. Nawiasem, kto� gra� podobnie, kiedy�… D_vonk bodaj瞠 pr鏏owa�, mo瞠 z bratem, wspomina� kiedy� na IRC-u. Ale, dobrze, 瞠 zosta豉 upami皻niona wiadomo軼i�. Niestety, moi rodzice raczej odrzuc� pomys�, aby wsp馧pracowa�. Wi璚 kategoria raczej dla was, nie dla mnie. Ale, na zlocie – koniecznie. BTW, i tak dobrze, 瞠 w鈔鏚 wymaga� brakuje zatkanych uszu (z hyp/逝u/逝ppi… mo積a wiele wywnioskowa�).
| Cytat: | | W豉郾ie wraz z moj� dziewczyn� (STB) pogrywali鄉y sobie w IT. |
Hm? Pseudonim twojej dziewczyny brzmi „Steer the Blinded”?
| Cytat: | | Cytat: | | Druga osoba steruje ca陰 gr� |
T� cz窷� by mo積a by這 zmieni�. |
matti, dlaczego? Wola豚y�: wykonuje ruchy?
@romek - 13 Pa寮ziernik 2008, 17:26
Niestety musz� ci� rozczarowa�, Syo. Kto� przed tob� wymysli� ju� t� kategori�, a mianowicie John Beak.
Kategoria brzmi OMGWTFBRBBBQ.
tu macie linka do posta JB
http://www.freelunchdesig...g50552#msg50552
proponuje temat zamk望 albo chocia� zmieni� jego nazw� na OMGWTFBRBBBQ
Kryscik95 - 26 Listopad 2014, 01:22
To mo瞠 tak od razu na pe貫n hardkor, czyli samotna gra z zamkni皻ymi oczami. Jak "za 豉two" to na tiny insane haha
|
|