Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Galeria postaci i modów - [postać] Postacie autorstwa jagielloo

jagielloo - 29 Wrzesień 2008, 16:33
Temat postu: [postać] Postacie autorstwa jagielloo
Witam wszystkich fanów icy towera!
postanowiłem umieścić tu moje własne postacie. ściągajcie komentujcie i piszcie. jeżeli ktoś chciałby jakąś postać bardzo chętnie spróbuję ją zrobić :mrgreen:

skreen
http://odsiebie.com/pokaz/2832170---1a84.html
Pozdrawiam!

kamyk - 19 Grudzień 2008, 17:24

Bardzo ładne postacie.

PS Chciałbym zamówić postać Boulder Dasha z gry Rocks'n'Diamonds

jagielloo - 29 Grudzień 2008, 17:00

Cytat:
PS Chciałbym zamówić postać Boulder Dasha z gry Rocks'n'Diamonds

zrobi się tylko jak wrócę do domciu ;-) postaram się zrobić go jak najszybciej

lol - 19 Styczeń 2009, 19:07

poproszę johny testa , blue scoby doo oraz jakąmś mroczną postać
jagielloo - 27 Styczeń 2009, 12:18

hmm na razie nie zanosi się żebym robił postacie - przestał mi działać rejestrator dźwięku. mam na razie tylko grafikę ale postaram się coś wymyślić. lol johny test jest już w moich postaciach. blue scooby się zrobi a pomysłu na mroczną postać nie bardzo mam ;-) chyba że Imperator Palpatine z Gwiezdnych Wojen do którego już grafikę mam tylko dźwięku brakuje.
kamyk - 27 Styczeń 2009, 13:56

Do mojej postaci nie musisz dodawać dźwięków. Sam to zrobię :razz: Nawet mam już pomysł :razz:
jagielloo - 27 Styczeń 2009, 19:50

http://odsiebie.com/pokaz/1417977---0056.html
proszę bardzo boulder_dash gotowy. nawet z dźwiękiem. :mrgreen:

kamyk - 2 Luty 2009, 14:38

Dzięki. Postać naprawdę niesamowita. Jeszcze chciałbym poprosić o (chyba każdemu znaną) postać z czeskiej bajki o nazwie Krecik :smile:
princeoflibiaz - 21 Luty 2009, 15:01

Hej maciek.
tutaj libiąż.
Mam prośbe.
Zrobisz taką postać.( ja ci oniej już kiedyś opowidałem. :mrgreen: )
Potrzebuje rockmena.
żeby miał czarną skórzaną kurtkę, dżinsy i najlepiej gitare elektryczną.
Dałoby się zrobić :?: :?: :?:

princeoflibiaz - 28 Luty 2009, 17:56

Na kiedy to będzie :roll: :razz: :?: :?: :razz: :roll:
jagielloo - 21 Marzec 2009, 23:22

kamyk - mam całą grafę krecika (nie było z tym problemów) ale nigdzie nie mogę znaleść czystej muzy do postaci :neutral: ktoś mógłby jakos to skombinować byłbym zobowiązany :mrgreen: ja też intensywnie szukam.
princeoflibiaz - pisz nickiem żeby było wiadomo o kogo chodzi :razz: postać o która prosisz jest do zrobienia ale to potrwa wiec cierpliwie :razz: najpeirw krtek i scooby.

SaleiB - 21 Marzec 2009, 23:40

Na Youtube jest pełno odcinków Krtka, myslę że bez problemu można by się tam doszukać "czystych" dźwięków wydawanych przez Krecika :)
jagielloo - 23 Marzec 2009, 20:48

tak, obejrzałem już masę filmików i z dźwiękami krecika nie ma problemu (zresztą nawet w ostateczności samemu można nagrać :mrgreen: ) ale czysta muza nie jest dostępna - w każdym odcinku a tu się krecik wcina a tu jakiś inny efekt :razz: cóż szukam dalej, ewentualnie coś zmiksuję ;-)
princeoflibiaz - 25 Marzec 2009, 14:47

Pardon ale w temacie jest mowa tylko o krtku a nie ma nic o scooby doo.
Mam wrażenie że byłem szybszy. :twisted:

jagielloo - 27 Marzec 2009, 18:48

Cytat:
nie ma nic o scooby doo

uzytkownik lol prosił.

nie zna ktoś jakiegoś dobrego programu do nagrywania dźwięków bo rejestrator mam zepsuty :/ pls.

princeoflibiaz - 31 Marzec 2009, 17:38

JA! JA ZNAM!!!
pobierz program :

AudaCity

Jeste najlepszy i łatwy w obs ;-) łudze

jagielloo - 19 Maj 2009, 20:22

CHARACTERS 2
KRECIK i SCOOBY DUM do usług :grin:
nareszcie skończyłem ;-) następne postacie będą na bank szybciej. dźwięki są w .ogg więc będzie się sciągać szybciej :-) gorąco polecam

Sk1ba - 29 Maj 2009, 22:52

Jagiello, mógłbyś mi zrobić Ludwiczka ? Tego grubaska ? :D
Vinyanov - 31 Maj 2009, 05:30

jagielloo napisał/a:
KRECIK i SCOOBY DUM do usług :grin:

Świetne, szczególnie druga. Chciałbym, aby zawsze dobierano klatki tak dobrze. Np. tak, jak CHOCK (a tak w ogóle, co to słowo oznacza? WordNet podaje definicję „A block of wood used to prevent the sliding or rolling of a heavy object”… nie widzę związku pomiędzy „blokadą” a lękiem postaci przed nadciągającą krawędzią ekranu), ROTATE czy klatki biegu i skoku. Szkoda, że JUMP i WALK wyglądają tak efektownie głównie dlatego, że postać ma niestandardowy rozmiar…

jagielloo: dzięki, że tworzysz tak bezinteresownie (i to aż rok). :)

luki1025 - 31 Maj 2009, 15:34

Krtek jest wybitny, szczególnie dźwięk pry skoku obrotowym, ale Scooby Dum ma jedną wadę: jest dosyć duży, jak wspomniał Vinyanov, i przez to skacze dosyć dziwnie. Obum charakterom daję ocenę 5/5. ;-)
princeoflibiaz - 6 Czerwiec 2009, 15:54

Nie chce być upierdliwy, nachalny itd. ale żeby nikt się nie wepchnął przedemnie.
Jeśli nie pamiętasz to tu http://www.sportcartoons....tures/slash.jpg masz jpg z wyglądem. Muzyka dobra by była midi "Sweet child o'mine" zespołu Guns n roses.
Libiąż pozdrawia :twisted:

Gondor3124 - 1 Lipiec 2009, 20:45

Ja bardzo proszę o dokończenie Mojego Yody . Wygląd zachowaj dodaj odgłosy wszelkie.
jagielloo - 8 Wrzesień 2009, 16:54

nie przesadzajcie z tymi pochwałami robię postacie bo lubię ;-)
przez te wakacje zrobiłem kilka postaci które umieszczam poniżej. jeżeli ktoś zamówił u mnie postać i nie ma jej tu to znaczy że będzie następnym razem :) Gondor3124 pozwól że nie będę robił Twojego Yody ponieważ jak sama nazwa wskazuje to Twój Yoda i nie byłoby to honorem dla mnie gdybym dokańczał cudzą robotę ;) najlepiej sam wykończ swoje dzieło - widzę ze ładniej się prezentuje od mojego.
No to po kolei:

http://odsiebie.com/pokaz/5376753---3583.html
jak coś to się wytłumaczę później teraz czas mnie goni :)
EDIT:
chuck_norris - któż nie słyszał o Strażniku Teksasu? Muzykę ściągnąłem z "Zaginionego w akcji" - motyw z czołówki serialu był zbyt krótki i nie dało się przy nim grać :mrgreen:
goldenboy - baaardzo stara postać - znalazłem ją gdzieś w czeluściach poprzedniego kompa. Muzyka ABBY.
grabaz - postać na życzenie użytkownika princeoflizbiaz. Muzyka trochę niedopracowana za co przepraszam :)
greedo - bohater Gwiezdnych Wojen, który wyróżnił się tym że sprzątnął go sam Han Solo. W tle leci mój ulubiony motyw: tropicana z kantyny Mos Eisley ;-) .
harold_the_color_14 i haroldinho_14 - postacie zrobione specjalnie dla fanów IT 1.4. Od swoich pierwowzorów różnią się także innymi melodiami.
harold_the_footballfan - jeszcze "stary" model harolda - jak widać HH też lubi piłkę :razz: . W tle hymn Ligi Mistrzów.
kinas - maskotka Piłkarskich Mistrzostw Europy 2004, które odbyły się w Portugalii. Nie wiem czemu akurat ta impreza została mi w pamięci :grin: muzyka to "Forca" Nelly Furtado w wersji instrumentalnej - hymn tych mistrzostw.

princeoflibiaz - 9 Wrzesień 2009, 16:38

Witam ponownie i dziękuje za Pana Grabaża. Chciałbym wycofać swoją prośbę o Slasha z powodu takiego, że widziałem prototyp i wydaje mi się że to by niezbyt dobrze wyglądało. W zamian proszę o Ryszarda Riedla. Nie podaję żadnego linku. A to z tego powodu, że trudno jest dokładnie odtworzyć postać z rysunku. W zamian podaję rysopis. Podkoszulek, jeansy koniecznie bandana na czole lub kapelusz i KONIECZNIE Długie Widoczne proste włosy. :razz: Jeżeli mi się dobrze wydaje to nie ma żadnych zamówień przede mną.

PS

Nie musisz się śpieszyć. Najważniejsza jest precyzja i dobre odwzorowanie postaci. Prawda?

daniu - 11 Listopad 2009, 18:02

Chciałbym prosic o johny testa, jego psa, jego siostry,bling bling boy'a i tych 2 agentow:) Jesli nie klopot

Dzięx

krazes - 1 Maj 2010, 23:19
Temat postu: [postać] Postacie autorstwa jagielloo
ja jak chcę sciągnąć to albo pisze że nie ma albo strona nie wyskakuje i tylko błąd jest ;(
marcin12kow - 24 Lipiec 2010, 19:02

Aj bym prosił o gandalfa szarego
Gangsta098 - 10 Sierpień 2011, 08:14

Ten z twojego avatara jest...WooW...też chce taki!!!:lol:
lukasz190 - 16 Październik 2011, 20:22
Temat postu: Re: Postacie autorstwa jagielloo
linki nie dzialają jak coś to wyślij mi na email pantera19@vp.pl