| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Galeria postaci i modów - [postać] Postacie autorstwa jagielloo
jagielloo - 29 Wrzesień 2008, 16:33 Temat postu: [postać] Postacie autorstwa jagielloo Witam wszystkich fanów icy towera!
postanowiłem umieścić tu moje własne postacie. ściągajcie komentujcie i piszcie. jeżeli ktoś chciałby jakąś postać bardzo chętnie spróbuję ją zrobić
skreen
http://odsiebie.com/pokaz/2832170---1a84.html
Pozdrawiam!
kamyk - 19 Grudzień 2008, 17:24
Bardzo ładne postacie.
PS Chciałbym zamówić postać Boulder Dasha z gry Rocks'n'Diamonds
jagielloo - 29 Grudzień 2008, 17:00
| Cytat: | | PS Chciałbym zamówić postać Boulder Dasha z gry Rocks'n'Diamonds |
zrobi się tylko jak wrócę do domciu postaram się zrobić go jak najszybciej
lol - 19 Styczeń 2009, 19:07
poproszę johny testa , blue scoby doo oraz jakąmś mroczną postać
jagielloo - 27 Styczeń 2009, 12:18
hmm na razie nie zanosi się żebym robił postacie - przestał mi działać rejestrator dźwięku. mam na razie tylko grafikę ale postaram się coś wymyślić. lol johny test jest już w moich postaciach. blue scooby się zrobi a pomysłu na mroczną postać nie bardzo mam chyba że Imperator Palpatine z Gwiezdnych Wojen do którego już grafikę mam tylko dźwięku brakuje.
kamyk - 27 Styczeń 2009, 13:56
Do mojej postaci nie musisz dodawać dźwięków. Sam to zrobię Nawet mam już pomysł
jagielloo - 27 Styczeń 2009, 19:50
http://odsiebie.com/pokaz/1417977---0056.html
proszę bardzo boulder_dash gotowy. nawet z dźwiękiem.
kamyk - 2 Luty 2009, 14:38
Dzięki. Postać naprawdę niesamowita. Jeszcze chciałbym poprosić o (chyba każdemu znaną) postać z czeskiej bajki o nazwie Krecik
princeoflibiaz - 21 Luty 2009, 15:01
Hej maciek.
tutaj libiąż.
Mam prośbe.
Zrobisz taką postać.( ja ci oniej już kiedyś opowidałem. )
Potrzebuje rockmena.
żeby miał czarną skórzaną kurtkę, dżinsy i najlepiej gitare elektryczną.
Dałoby się zrobić
princeoflibiaz - 28 Luty 2009, 17:56
Na kiedy to będzie
jagielloo - 21 Marzec 2009, 23:22
kamyk - mam całą grafę krecika (nie było z tym problemów) ale nigdzie nie mogę znaleść czystej muzy do postaci ktoś mógłby jakos to skombinować byłbym zobowiązany ja też intensywnie szukam.
princeoflibiaz - pisz nickiem żeby było wiadomo o kogo chodzi postać o która prosisz jest do zrobienia ale to potrwa wiec cierpliwie najpeirw krtek i scooby.
SaleiB - 21 Marzec 2009, 23:40
Na Youtube jest pełno odcinków Krtka, myslę że bez problemu można by się tam doszukać "czystych" dźwięków wydawanych przez Krecika
jagielloo - 23 Marzec 2009, 20:48
tak, obejrzałem już masę filmików i z dźwiękami krecika nie ma problemu (zresztą nawet w ostateczności samemu można nagrać ) ale czysta muza nie jest dostępna - w każdym odcinku a tu się krecik wcina a tu jakiś inny efekt cóż szukam dalej, ewentualnie coś zmiksuję
princeoflibiaz - 25 Marzec 2009, 14:47
Pardon ale w temacie jest mowa tylko o krtku a nie ma nic o scooby doo.
Mam wrażenie że byłem szybszy.
jagielloo - 27 Marzec 2009, 18:48
| Cytat: | | nie ma nic o scooby doo |
uzytkownik lol prosił.
nie zna ktoś jakiegoś dobrego programu do nagrywania dźwięków bo rejestrator mam zepsuty pls.
princeoflibiaz - 31 Marzec 2009, 17:38
JA! JA ZNAM!!!
pobierz program :
AudaCity
Jeste najlepszy i łatwy w obs łudze
jagielloo - 19 Maj 2009, 20:22
CHARACTERS 2
KRECIK i SCOOBY DUM do usług
nareszcie skończyłem następne postacie będą na bank szybciej. dźwięki są w .ogg więc będzie się sciągać szybciej gorąco polecam
Sk1ba - 29 Maj 2009, 22:52
Jagiello, mógłbyś mi zrobić Ludwiczka ? Tego grubaska ?
Vinyanov - 31 Maj 2009, 05:30
| jagielloo napisał/a: | KRECIK i SCOOBY DUM do usług |
Świetne, szczególnie druga. Chciałbym, aby zawsze dobierano klatki tak dobrze. Np. tak, jak CHOCK (a tak w ogóle, co to słowo oznacza? WordNet podaje definicję „A block of wood used to prevent the sliding or rolling of a heavy object”… nie widzę związku pomiędzy „blokadą” a lękiem postaci przed nadciągającą krawędzią ekranu), ROTATE czy klatki biegu i skoku. Szkoda, że JUMP i WALK wyglądają tak efektownie głównie dlatego, że postać ma niestandardowy rozmiar…
jagielloo: dzięki, że tworzysz tak bezinteresownie (i to aż rok).
luki1025 - 31 Maj 2009, 15:34
Krtek jest wybitny, szczególnie dźwięk pry skoku obrotowym, ale Scooby Dum ma jedną wadę: jest dosyć duży, jak wspomniał Vinyanov, i przez to skacze dosyć dziwnie. Obum charakterom daję ocenę 5/5.
princeoflibiaz - 6 Czerwiec 2009, 15:54
Nie chce być upierdliwy, nachalny itd. ale żeby nikt się nie wepchnął przedemnie.
Jeśli nie pamiętasz to tu http://www.sportcartoons....tures/slash.jpg masz jpg z wyglądem. Muzyka dobra by była midi "Sweet child o'mine" zespołu Guns n roses.
Libiąż pozdrawia
Gondor3124 - 1 Lipiec 2009, 20:45
Ja bardzo proszę o dokończenie Mojego Yody . Wygląd zachowaj dodaj odgłosy wszelkie.
jagielloo - 8 Wrzesień 2009, 16:54
nie przesadzajcie z tymi pochwałami robię postacie bo lubię
przez te wakacje zrobiłem kilka postaci które umieszczam poniżej. jeżeli ktoś zamówił u mnie postać i nie ma jej tu to znaczy że będzie następnym razem Gondor3124 pozwól że nie będę robił Twojego Yody ponieważ jak sama nazwa wskazuje to Twój Yoda i nie byłoby to honorem dla mnie gdybym dokańczał cudzą robotę najlepiej sam wykończ swoje dzieło - widzę ze ładniej się prezentuje od mojego.
No to po kolei:
http://odsiebie.com/pokaz/5376753---3583.html
jak coś to się wytłumaczę później teraz czas mnie goni
EDIT:
chuck_norris - któż nie słyszał o Strażniku Teksasu? Muzykę ściągnąłem z "Zaginionego w akcji" - motyw z czołówki serialu był zbyt krótki i nie dało się przy nim grać
goldenboy - baaardzo stara postać - znalazłem ją gdzieś w czeluściach poprzedniego kompa. Muzyka ABBY.
grabaz - postać na życzenie użytkownika princeoflizbiaz. Muzyka trochę niedopracowana za co przepraszam
greedo - bohater Gwiezdnych Wojen, który wyróżnił się tym że sprzątnął go sam Han Solo. W tle leci mój ulubiony motyw: tropicana z kantyny Mos Eisley .
harold_the_color_14 i haroldinho_14 - postacie zrobione specjalnie dla fanów IT 1.4. Od swoich pierwowzorów różnią się także innymi melodiami.
harold_the_footballfan - jeszcze "stary" model harolda - jak widać HH też lubi piłkę . W tle hymn Ligi Mistrzów.
kinas - maskotka Piłkarskich Mistrzostw Europy 2004, które odbyły się w Portugalii. Nie wiem czemu akurat ta impreza została mi w pamięci muzyka to "Forca" Nelly Furtado w wersji instrumentalnej - hymn tych mistrzostw.
princeoflibiaz - 9 Wrzesień 2009, 16:38
Witam ponownie i dziękuje za Pana Grabaża. Chciałbym wycofać swoją prośbę o Slasha z powodu takiego, że widziałem prototyp i wydaje mi się że to by niezbyt dobrze wyglądało. W zamian proszę o Ryszarda Riedla. Nie podaję żadnego linku. A to z tego powodu, że trudno jest dokładnie odtworzyć postać z rysunku. W zamian podaję rysopis. Podkoszulek, jeansy koniecznie bandana na czole lub kapelusz i KONIECZNIE Długie Widoczne proste włosy. Jeżeli mi się dobrze wydaje to nie ma żadnych zamówień przede mną.
PS
Nie musisz się śpieszyć. Najważniejsza jest precyzja i dobre odwzorowanie postaci. Prawda?
daniu - 11 Listopad 2009, 18:02
Chciałbym prosic o johny testa, jego psa, jego siostry,bling bling boy'a i tych 2 agentow:) Jesli nie klopot
Dzięx
krazes - 1 Maj 2010, 23:19 Temat postu: [postać] Postacie autorstwa jagielloo ja jak chcę sciągnąć to albo pisze że nie ma albo strona nie wyskakuje i tylko błąd jest
marcin12kow - 24 Lipiec 2010, 19:02
Aj bym prosił o gandalfa szarego
Gangsta098 - 10 Sierpień 2011, 08:14
Ten z twojego avatara jest...WooW...też chce taki!!!:lol:
lukasz190 - 16 Październik 2011, 20:22 Temat postu: Re: Postacie autorstwa jagielloo linki nie dzialają jak coś to wyślij mi na email pantera19@vp.pl
|
|