| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - shifty102 w gazecie!
SaleiB - 27 Marzec 2006, 16:00 Temat postu: shifty102 w gazecie! kumpel pokazal mi dzisiaj artykul w gazecie o tabace ( na pierwszej stronie) a tam patrze, jest zacytowana wypowiedz shiftiego102 (nie grajacego juz icy towerowca jakby ktos nie wiedzial)
sami zobaczcie jakie bzdury wypisywal
jakby ktos chcial przeczytac caly, jakze pouczajacy artykul o tabace, zapraszam tutaj tutaj
a cytat pochodzi z tego forum http://forum.mportalik.com/228.htm?start=30#26974
pozdro
Asef - 27 Marzec 2006, 16:16 Temat postu: shifty102 w gazecie! Jak on to zrobil ze napisano to co on napisal na forum w gazecie
??
tajek - 28 Marzec 2006, 11:52 Temat postu: shifty102 w gazecie! ehm , tabake trzeba umiec zazywac , nie powinno sie jej wciagac metrowymi sciechami , oczywiscie od czasu do czasu mozna wiecej wciagnac ale bez przesady
Asef - 1 Kwiecień 2006, 10:11 Temat postu: shifty102 w gazecie! A ja nigdy nie uzywalem tabaki,i nie bede uzywal.
Kubus - 1 Kwiecień 2006, 10:27 Temat postu: shifty102 w gazecie! Ja jestem tego zdania co tajek , wiadomo ze cos ci sie moze stac jak bedziesz krechy dlugosci np. reki bral i codziennie . Ja czasami biore ale to od czasu do czasu i nieduzo , a tak jak jeszcze tajek mowil ze czasem sobie tam mozna wiecej wziac , ale bez przesady z ta uzywka .
|
|