| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Polskie turnieje - Liga Icy Tower (Boski13)
Boski13 - 10 Marzec 2006, 12:46 Temat postu: Liga Icy Tower (Boski13) Pilne - poszukuje graczy do Ligi IT jesli ktos chce sie zapisac to zapraszam Tutaj. Mile widziana rejestracja oraz post napisany przez uzytkownika, ze chcesz grac Ja osobiscie go dopisze.
P.S. Potrzebuje 6 graczy
syo - 10 Marzec 2006, 15:28 Temat postu: Pilne - poszukuj? graczy do Ligi IT Spoko, ale nie pisz tego w dziale o najstarszej lidze na swiecie
Przenosze.
catek - 10 Marzec 2006, 15:41 Temat postu: Pilne - poszukuj? graczy do Ligi IT ja tez sie zapisuje a juz ustaliles w jaki dzien, bo wiesz, ja dzis gadalem z wychowawczyni, pedagogiem i informatykiem no i organizuje w pierwszy dzien wiosny lub cos ok. tego turniej szkolny w GImnazjum nr. 1 w Szczecinku im. Zjednoczonej Europy.
PS. Ej Syo bo ty chyba organizujesz tez takie turnieje no i zazdroszcze bo jest naprawde super tak zapisywac osoby i w ogole, pozdro!
Boski13 - 11 Marzec 2006, 21:36 Temat postu: Pilne - poszukuj? graczy do Ligi IT Nie jeszcze niewiem w jaki dzien Postaram sie jak najszybciej (jak sie znajda 3 osoby) wtedy do wszystkich graczy wysle PW kiedy zaczynamy gre (lige)
catek - 12 Marzec 2006, 01:18 Temat postu: Pilne - poszukuj? graczy do Ligi IT a Boski13, jak cos to sie juz zarejestrowalem u Ciebie w tym dziale tez pisalem .
A i jeszcze czy rekord jest jakis do 500 floor przykladowo, czy nie ma rownego poziomu? . pozdro
Boski13 - 12 Marzec 2006, 21:49 Temat postu: Pilne - poszukuj? graczy do Ligi IT To jest podobna liga jak na sweetscent.pl Pieterek mozesz miec ile chcesz ja przyjme kazda powtorke i zapisze tyle ile miales Nie ma zadnego ograniczenia U mnie gra kazdy nawet amator
N3T - 13 Marzec 2006, 14:21 Temat postu: Pilne - poszukuj? graczy do Ligi IT
| Boski13 napisał/a: | | nawet amator | i zawodowiec :p
Boski13 - 14 Marzec 2006, 10:14 Temat postu: Pilne - poszukuj? graczy do Ligi IT No zawodowiec tez Zalatwcie mi trzech kolesi Bo niezaczne ligi
damian76 - 3 Maj 2006, 12:17 Temat postu: Zpisuje sie8) jezeli mozna ja tez chcialbym sie zapisac
damian76 - 3 Maj 2006, 12:18 Temat postu: Pilne - poszukuj? graczy do Ligi IT A tak w ogole to kiedy sie zaczyna ta liga??
damian76 - 3 Maj 2006, 12:31 Temat postu: Pilne - poszukuj? graczy do Ligi IT jak sie trzeba zapisac??
Vinyanov - 3 Maj 2006, 15:57 Temat postu: Pilne - poszukuj? graczy do Ligi IT Redaktorzy, czy wy skomentowalibyscie to przed usunieciem, czy nie zawracalibyscie sobie glowy?
catek - 3 Maj 2006, 22:55 Temat postu: Pilne - poszukuj? graczy do Ligi IT
| Vinyanov napisał/a: | | Redaktorzy, czy wy skomentowalibyscie to przed usunieciem, czy nie zawracalibyscie sobie glowy? |
e tam, dla mnie temat jest raczej nieaktualny, ale moze cos ktos jeszcze napisze nie?
|
|