| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - The legend of...
syo - 26 Styczeń 2006, 23:18 Temat postu: The legend of... To sie musialo stac! Na nasze forum zawital temat o legendarnym... zespolu szkol nr 60 w Warszawie , czyli:
[size=16px]CHUCK NORRIS[/size]
W zwiazku z tym, oglaszam mala zabawe polegajaca na podawaniu faktow dotyczacych Chucka Norrisa. Oto zasady:
* jedna osoba podaje fakt o Chucku Norrisie
* druga osoba go ocenia w skali punktow od 1 do 10 z tym, ze:
- osoba podajaca tekst podaje czy jest to tekst WLASNY czy POBRANY (czyli z neta). Jesli wlasny, przyznawane sa dodatkowe 3 punkty, jesli pobrany, punktow dodatkowych nie ma. A teraz cala zabawa: jesli ktos napisze to, ze jego tekst jest wlasny, a zostanie on znaleziony w internecie, odejmujemy 50% punktow od calosci , a osoba, ktora odkryje oszusta, dostaje dodatkowe 5 punktow
* kolejna osoba ocenia poprzedni fakt o Chucku (np. 8/10 +3, bo wlasny) i pisze swoj
* itd...
Nie musze przypominac o tym, ze fakty piszemy w jezyku polskim. Przy ocenianiu bierzcie pod uwage przede wszystkim poziom smiesznosci .
No to zaczynamy!
POBRANY: Chuck Norris jako jedyny doliczyl do nieskonczonosci. Dwa razy.
Punktacja:
Syo - 10,5p.
Petr - 7,5p.
Domia - 17p.
_adam - 2p.
Mattirab - 9p.
Ciekawe stronki o Chucku:
Chuck Norris dyrektorem!
News (spojrzcie na sondaz w prawym dolnym rogu xD , a potem zaglosujcie i zobaczcie wyniki xDDD )
petr - 26 Styczeń 2006, 23:20 Temat postu: The legend of... 5/10
(Syo) "Tylko Chuck Norris potrafi wywalic sam siebie z chatu polchata nie majac na nim opa."
Domia - 26 Styczeń 2006, 23:23 Temat postu: The legend of... Dla mnie bomba pomysl, ale co jesli ktos wymyslil jakis fakt i umiescil go w necie ?
Wiec mam dwa...
Moj, nawiazujacy do reklamy - Babciu wygladasz cos niewyraznie! - Bo dostalam z pol-obrotu.
Edit - kurcze Piter wyprzedziles mnie. Twoj 7,5/10 xD
_adam - 27 Styczeń 2006, 15:01 Temat postu: The legend of... 6/10
[moj] Tylko Chuck Norris potrafi nasrac sobie do ryja
Domia - 27 Styczeń 2006, 17:24 Temat postu: The legend of... 2/10
[sciagniety - poraz kolejny nawiazujacy do reklamy, a dodatkowo moj chyba ulubiony ;] Pogody dzis nie bedzie, Ania dostala z pol-obrotu.
mattirab - 27 Styczeń 2006, 17:41 Temat postu: The legend of... _adam 2/10 +3 (troche zbyt wulgarne).
Moj wlasny (chyba, ze jest juz cos podobnego, ale na to wpadlem sam, i mysle, ze jeszcze tego nie bylo): Kwiaty, ktore dostaje Chuck Norris nie wiedna, oddaja mu poklony.
syo - 27 Styczeń 2006, 23:30 Temat postu: The legend of... Matti nie ocenil Domii wiec ja pozwole sobie ocenic Was oboje:
Domia: 8/10
Matti: 6/10 +3
POBRANY: Pewnego dnia Chuck Norris planowal zalozyc druzyne NFL, w ktorej bylby on wszystkimi graczami w ofensywie i defensywie. Poczatkowo zarzad ligi byl przychylny, ale gdy zobaczyl 5-cio godzinny trening Chucka polegajacy na nieustannych kopnieciach z polobrotu, postanowili zmienic zdanie. Na ta decyzje wplynela rowniez dziwna nazwa ewentualnego nowego zespolu: The Chuck Norris Chuck Norrises.
Domia - 28 Styczeń 2006, 11:45 Temat postu: The legend of... 5,5/10 bo troszku za dlugi
[pobrany] Chuck Norris poszedl na pola pszenicy i pum! - tak powstal czokapik xD
mattirab - 28 Styczeń 2006, 13:33 Temat postu: The legend of... 7,5/10. A teraz opis, jaki ma kolega z sojuszu z OGame na GG: Chuck Norris moze dzielic przez zero.
_adam - 28 Styczeń 2006, 13:43 Temat postu: The legend of... 6/10 Chuck Norris zawsze gwalci na pierwszej randce
Domia - 28 Styczeń 2006, 14:00 Temat postu: The legend of... 3/10
[moje] Chuck Norris potrafi tak scisnac zlotowke, aby orzel stal sie wrobelkiem.
syo - 28 Styczeń 2006, 14:30 Temat postu: The legend of... 3/10
POBRANY: Chuck Norris zjada dzieci, ale wydala zolnierzy Delta Force.
Domia - 28 Styczeń 2006, 14:33 Temat postu: The legend of... 6/10
[pobrany] Pomaranczowy to ulubiony kolor Chucka Norrisa - dlatego Idea zmienila nazwe na Orange.
syo - 28 Styczeń 2006, 14:36 Temat postu: The legend of... 5/10
POBRANY: Chuck Norris juz byl na Marsie. Dlatego nie ma tam sladow zycia.
Domia - 28 Styczeń 2006, 14:41 Temat postu: The legend of... 8,5/10 xD
[pobrany] Chuck Norris wynalazl bezprzewodowa sluchawke od prysznica.
Thomas - 28 Styczeń 2006, 16:39 Temat postu: The legend of... 4/10
Chuck Norris nie umrze. Kopnie w kalendarz. Z pol obrotu. xD
Znaleziony.
petr - 29 Styczeń 2006, 02:45 Temat postu: The legend of... 3/10
[pobrany] Chuck Norris wie gdzie jest wioska smerfow i Nemo. Zna przepis na gumisiowy sok.
Domia - 29 Styczeń 2006, 12:58 Temat postu: The legend of... 7/10
[pobrany] Kiedys dwoch zloczyncow chcialo uciec Chuckowi. Jeden pobiegl w prawo, drugi w lewo... Chuck Norris za nimi
petr - 29 Styczeń 2006, 14:46 Temat postu: The legend of... xD - 7/10
[pobrany] To Chuck Norris usunal 'i czasopisma'.
Thomas - 29 Styczeń 2006, 15:46 Temat postu: The legend of... 5/10
Chuck Norris wie jak przejsc cale Simsy.
Domia - 29 Styczeń 2006, 16:16 Temat postu: The legend of... 2/10
Chuck Norris zna zakonczenie "Niekonczacej sie opowiesci".
Laura_x - 29 Styczeń 2006, 22:41 Temat postu: The legend of... 4/10
Chuck norris zawsze uprawia sex na pierwszej randce. zawsze ; p
syo - 31 Styczeń 2006, 00:23 Temat postu: The legend of... 3/10 - bylo juz podobne.
POBRANY: Chuck Norris znalazl punkt G... u Miriam.
Robee - 31 Styczeń 2006, 14:11 Temat postu: The legend of... 5/10
[pobrany]Tylko Chuck Norris potrafi podniesc krzeslo siedzac na nim.
Domia - 31 Styczeń 2006, 15:24 Temat postu: The legend of... 6/10
[pobrany] Steven Seagal jest jak zwykly banan. Chuck Norris to CHUCKita
Robee - 31 Styczeń 2006, 15:44 Temat postu: The legend of... 7/10
[Wlasny]Tylko Chuck Norris potrafi nasr*c z balkonu z 5 pietra, zbiec po schodach i zlapac (lub kopnac z pol-obrotu) to co zrobil.
MATI9630 a Lopi to noobxD - 31 Styczeń 2006, 16:46 Temat postu: The legend of... Lopi, ty komus pomogles;' Ales ty macho sie zrobeel;' xD
Za to, ze kupujesz ode mnie itanzy dostamneisz 2/10 xDD
Tylko Chuck Norris potrafi sprawic, zeby Windows sie nie zacinal xDD
Moj(mozwe jest na necie, ale ja o nim nie slyszalem;P)
syo - 15 Luty 2006, 21:24 Temat postu: The legend of... 2/10
Wlasny: CHUCK NORRIS PRZESZEDL ICY TOWERA!
Jacob - 15 Luty 2006, 21:28 Temat postu: The legend of... Dobra, ja mam takie pytanie: dlaczego tak nagle zaczelo sie opowiadac kawaly o Chuckie Norrisie ?? Czym to zostalo spowodowane ?? Bo tego nie czaje. Ciagle w szkole slysze o tym Chucku, ale nie wiem, dlaczego wszyscy maja taka obsesje na jego punkcie
MfG Jacob
Domia - 16 Luty 2006, 13:38 Temat postu: The legend of... Szczerze mowiac nie mam pojecia, ale niektore rzeczy sa tak glupie, ze az smieszne Ostatnio zauwazylam w tv wysyp filmow z Chuckiem. Przypadek?
Kubus - 16 Luty 2006, 15:38 Temat postu: The legend of... U mnie w szkole sie tez robi moda na chucka , a filmow to juz nim widzialem duuuzo , nie ktore tak jak Domia mowi ze sa tak glupie ze az smieszne ale nie ktore sa calkiem spoko , wciagaja .
catek - 13 Kwiecień 2006, 23:58 Temat postu: The legend of...
| Jacob napisał/a: | Dobra, ja mam takie pytanie: dlaczego tak nagle zaczelo sie opowiadac kawaly o Chuckie Norrisie ?? Czym to zostalo spowodowane ?? Bo tego nie czaje. Ciagle w szkole slysze o tym Chucku, ale nie wiem, dlaczego wszyscy maja taka obsesje na jego punkcie
MfG Jacob |
a na serio to wiecie czemu tak wszyscy zaczeli kawaly i nim pisac i gadac? Kiedys bylo normalnie a teraz wszedzie o nim te kawaly (np. w opisach gg), kiedys bylo modne HDWP (ale inne smieszne teksty, i nie o policji. DObre pytanie Jacob
killer55 - 30 Lipiec 2006, 19:19 Temat postu: The legend of... 610
[pobrany z gazety "express"] Tylko Chuck Norris umie sciagnac internet na dyskietke.
pikol - 1 Sierpień 2006, 12:59 Temat postu: The legend of... 7/10
wlasny "czemu uczeni przewiduja koniec swiata na 12 grudnia 2012?? bo chuck norris trenuje wtedy kopniecia z pelnego obrotu"
killer55 - 1 Sierpień 2006, 17:52 Temat postu: The legend of...
710
wlasny: chuck zmienia zarowki w sekunde jednoczesnie robiac kupke w ksztalcie zyrafy na swoja glowe .
pikol - 2 Sierpień 2006, 15:31 Temat postu: The legend of... 3/10
pratktycznie nic nie kapuje z twojego textu
pobrany"to chuck norris spadl na hiroszime i nagasaki"
Asef - 2 Sierpień 2006, 16:37 Temat postu: The legend of... 2/10
wlasny: W pewnym laboratorium sklonowano Chucka Norrisa,w nadziei ze ten pod ich wladza pokona prawdziwego Chucka Norrisa.Wiec ten klon spotkal sie z Chuckiem Norrisem prawdziwym,i co sie okazalo? ze obaj sa nie pokonani.
Zdesporowani naukowcy probowali ze jesli obaj sa sobie rowni to moze sklonuja trzeciego tak ze bedzie dwoch na jednego.I tak sie tez stalo.Rozpoczela sie walka trzech Chuckow Norrisow.Co wyszlo nadal byli rowni.Zaszokowani naukowcy juz sami nie wiedzieli co robic,wiec stworzyli armie tysiecy klonow Chucka Norrisa.I ta cala armia nadal walczyla z jednym Chuckiem Norrisem i wciaz byli rowni.Pozniej sie okazlo ze to nic nie da bo te klony sa czescia sily Chucka Norrisa,wiec zawsze obojetnie ile zrobia klonow i tak beda rowni.No to wiec jak juz wpadli na taki pomysl to pomysleli hmm,moze tak dzielac na sile Chucka Norrisa moze w koncu oslabnie.
Minelo juz miliony lat a wciaz Chuck Norris jest rowny sila ze swoja nieskonczona iloscia klonow.
domaz - 3 Sierpień 2006, 01:59 Temat postu: The legend of... 1/10
[POBRANE] Chuck Norris wie jakiej plci jest Bill z Tokio Hotel.
btw. wbijcie na www.bez3manki.prv.pl , to stronka mojej amatorskiej wytworni filmowej macie tam miedzy innymi jeden film o czaku;]
Domia - 10 Sierpień 2006, 22:51 Temat postu: The legend of... Hm, mi sie wydaje, czy kult czaka czasem nie przeminal ;p ?
somar91 - 7 Luty 2007, 13:37 Temat postu: Odp: The legend of... WYMYśLONY: Chuck Norris przeszedł całego ICYTOWERA
somar91 - 7 Luty 2007, 13:39 Temat postu: Odp: The legend of... ZNALEZIONY: Chuck Norris nie podnosi się kiedy robi pompki, on pcha ziemie
Dark Sturm II - 14 Luty 2007, 12:06 Temat postu: Odp: The legend of... 4/10
Własny:
Legend of Zelda to tylko miniatura Chucka Norrisa. Link używa miecza, a Chuck nogi.
|
|