| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Polskie turnieje - Mały Turniej Icy Tower (Adrian-fanatyk)
N3T - 12 Grudzień 2005, 17:53 Temat postu: Mały Turniej Icy Tower (Adrian-fanatyk) Zgloszenia zakonczone. Info o przebiegu na stronce w PS`ie.
PS. Zrobilem stronke o tym turnieju. Stronka jest tutaj.
mattirab - 12 Grudzień 2005, 18:12 Temat postu: MTIT A moze jakies reguly? Ograniczenia? Rodzaj turnieju? Ogolnie co i jak?
Jacob - 12 Grudzień 2005, 18:47 Temat postu: Re: MTIT
| Adrian-fanatyk napisał/a: | [shadow=red][/shadow][glow=red] Zapraszam na Maly Turniej Icy Towera [/glow]
Zgloszenia mozna podac tutaj lub piszac na email adrian.adek@wp.pl
W zgloszeniu podaj nick i e-mail ( swoj :p ) |
Looool. POwodzenia w zorganizowaniu looool
domaz - 12 Grudzień 2005, 18:50 Temat postu: MTIT jacob ty znasz inne slowa oprocz "lol" ?
N3T - 12 Grudzień 2005, 19:57 Temat postu: Regulamin Beda cztery konkurencje:
-Score
-Floor
-Combo
-NML
W zaleznosci od ilosci uczestnikow bedzie najpierw faza grupowa lub gr pucharowa.
W fazie grupowej:
W zaleznosci od ilosci liczby uczestnikow punktacja jest np. taka:
Za 1 miejsce w [glow=red]score[/glow] przy 10 zawodnikach=10 pkt, za 2 miejsce 9 pkt. itd.
Za 1 miejsce w [glow=red]floor[/glow] przy 10 zawodnikach=10 pkt, za 2 miejsce 9 pkt. itd..
Za 2 miejsce w [glow=red]floor[/glow] przy 8 zawodnikach=7 pkt, za 3 miejsce 6 pkt. itd.
I tak w kazdej konkurencji, czyli score, floor, combo i NML.
Sumujemy punkty i do systemu pucharowego przechodzi pewna liczba uczestnikow, w zaleznosci od ich liczby.
W systemie pucharowym losuje zawodnikow i jedna konkurencje glowna i jedna rezerwowa, a w finale dwie konkurencje i jedna rezerwowa.
PS:[shadow=red] Zgloszenia do konca roku [/shadow]
N3T - 12 Grudzień 2005, 20:23 Temat postu: MTIT [shadow=red]Do konca tego roku czyli 2005 roku :p[/shadow]
Laura_x - 12 Grudzień 2005, 20:26 Temat postu: MTIT khem a znasz taka opcje jak edycja postow
syo - 12 Grudzień 2005, 21:01 Temat postu: MTIT Hmm, ja do pana fanatyka pisalem maila z pytaniem, ale nie raczyl odpisac. Bede wiec chyba zmuszony zapisac sie sila
Syo, reprezentant Icy.pl zglasza sie do gry , chce rozwalic all , taka mala rozrywka na nowy rok
moj mail to syo@wp.pl
BTW, taki turniejek jak MTIT NA PEWNO nie powinien miec miejsca w dziale o turnieju z tradycjami. Przenosze.
N3T - 13 Grudzień 2005, 08:49 Temat postu: Lista uczestnikow [glow=red] | Laura_x napisał/a: | khem a znasz taka opcje jak edycja postow | [/glow]
Znam takie cos jak edycja postow, ale wole pisac nowe.
[shadow=red]Lista uczestnikow:[/shadow]
Adrian-fanatyk
M@teusz 06
Simi
Simi5
Syo
petr
LEO
syo - 13 Grudzień 2005, 13:57 Temat postu: MTIT
| Adrian-fanatyk napisał/a: | | Znam takie cos jak edycja postow, ale wole pisac nowe. |
Ja tez wolalbym kilka innych rzeczy, ale doublepostowanie na tym forum grozi ostrzezeniami . Miej to na uwadze
N3T - 13 Grudzień 2005, 15:31 Temat postu: MTIT OK Syo
petr - 13 Grudzień 2005, 20:01 Temat postu: MTIT Skoro Syo, to ja tez
petr
[mój mail]
LEO - 13 Grudzień 2005, 21:51 Temat postu: MTIT To ja tez ;]
LEO
leonica@o2.pl
N3T - 14 Grudzień 2005, 14:59 Temat postu: MTIT
Z malej litery twoj nick petr?
mattirab - 14 Grudzień 2005, 18:18 Temat postu: MTIT Adrian, skoro napisal z malej, i ma w profilu z malej, to chyba jasne (ze z malej). Pisz, jak Ci pisza .
N3T - 14 Grudzień 2005, 18:34 Temat postu: Do mattiraba Dzieki za poradke [glow=darkblue]mattirab[/glow]
N3T - 14 Grudzień 2005, 18:49 Temat postu: MTIT Zapisujcie sie
syo - 14 Grudzień 2005, 19:20 Temat postu: MTIT
| Adrian-fanatyk napisał/a: | | Dzieki za poradke mattirab |
| Adrian-fanatyk napisał/a: | | Zapisujcie sie |
Prosilem o niedoublepostowanie.
N3T - 14 Grudzień 2005, 19:27 Temat postu: MTIT [shadow=red]Sorry Syo.[/shadow]
[glow=red]Teraz bede pamietal.[/glow]
[shadow=red] [/shadow]
Laura_x - 15 Grudzień 2005, 16:02 Temat postu: MTIT Ja by Ci warna dala, bo Ty doublepostujesz cos za czesto :p moze to By cie utemperowalo troche a i za spam,bo pisanie postow tresci "dzieki syo" to troche za malo chyba
Jacob - 15 Grudzień 2005, 16:10 Temat postu: MTIT
| Laura_x napisał/a: | Ja by Ci warna dala, bo Ty doublepostujesz cos za czesto :p moze to By cie utemperowalo troche a i za spam,bo pisanie postow tresci "dzieki syo" to troche za malo chyba |
hehe, a ja bym mu nie dal warna Zobacz, ile ma lat .....
kolejny 10-12-letni fanatyk IT looool.....
SaleiB - 15 Grudzień 2005, 21:14 Temat postu: MTIT a ja dla odmiany poprosil bym o dokladniejsze wytlumaczenie zasad
| Cytat: | Za 1 miejsce w score przy 10 zawodnikach=10 pkt, za 2 miejsce 9 pkt. itd.
Za 1 miejsce w floor przy 10 zawodnikach=10 pkt, za 2 miejsce 9 pkt. itd.. |
to znaczy ze ilosc punktow zalezy od ilosci graczy, czy punktuje tylko 10 najlepszych?
| Cytat: | | najlepsze osoby przechodza dalej. |
no wlasnie.. prosilbym o rozwiniecie tego 'dalej'
| Cytat: | | W pojedynkach pojedynczych zawodnikow losuje konkurencje ( jedna ) |
a w podwojkach podwojnych zawodnikow?
[size=7px]No dobra to ostatnie pytanie to zart [/size]
najlepiej jakbs napisal caly 'leguramin' punkt po punkcie zeby nie bylo niescislosci
pozdr
N3T - 17 Grudzień 2005, 12:33 Temat postu: UWAGA [glow=blue][shadow=blue]Regulamin poprawiony SaleiB.
Jak cos jeszcze jest niezrozumiale prosze pisac.[/shadow][/glow]
Witam po [shadow=red][glow=blue]WSZYSTKICH[/glow][/shadow] rundach, oto [shadow=red]TABELA[/shadow]:
1. Adrian-fanatyk---------------8 pkt.
2. Syo---------------------------8 pkt.
3. LEO---------------------------4 pkt.
3. M@teusz 06------------------4 pkt.
3. petr---------------------------4 pkt.
3. Simi---------------------------4 pkt.
3. Simi5-------------------------4 pkt.
Szczegoly na www.mtit.webpark.pl
[glow=blue][shadow=red][size=18px]Final to:[/size][/shadow][/glow]
[size=24px][center][glow=blue]Adrian-fanatyk [/glow][shadow=indigo]2:0[/shadow][glow=blue] Syo[/glow][/center][/size]
Mistrzem Malego Turnieju Icy Towera zostal Adrian-fanatyk
|
|