| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
RCC – miasteczko - Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia
petr - 7 Sierpień 2005, 01:07 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia W tym temacie jest lista wszelkich tytolow, funkcji, stanowisk czy odznaczen na RCC...
------------------------------------------------------------------------------------
[size=12px]Tytoly:[/size]
DMORCC (De Master Of Robtacochceta) - petr
v-ce DMORCC (v-ce De Master Of Robtacochceta) - Syo
GKRCC (Glowny Kiler Robtacochceta) - jurko kiler
NQRCC (Naczelny Qrek Robtacochceta) - Domia
Maskotka RCC - (o ile wyrazi na to zgode) - kishony
[size=12px]Ministrowie:[/size]
MFRCC (Minister Finansow Robtacochceta) - Neo
MSiRRCC (Minister Sportu i Rekreacji Robtacochceta) - Domia
MIRCC (Minister Infrastruktury Robtacochceta) - jurko kiler
Funkcje zarzadzane przez MSiR:
Basen:
ZBRCC (Zarzadca Basenu Robtacochceta) - Domia
KBRCC (Kasjer Basenu Rrobtacochceta) - mattirab
RBRCC (Ratownik Basenu Robtacochceta) - jurko kiler
BBRCC (Bufeciarz Basenu Robtacochceta) - Syo
SBRCC (Sprzatacz Basenu Robtacochceta) - petr
Restauracja Smaczek:
ZRRCC (Zarzadca Restauracji Robtacochceta) - Domia
Funkcje zarzadzane przez MI:
NKRCC (Naczelny Kartograf Robtacochceta) - jurko kiler
ZHRCC (Zarzadca Hotelu Robtacochceta) - jurko kiler
v-ce ZHRCC (v-ce Zarzadca Hotelu Robtacochceta) - Domia
------------------------------------------------------------------------------------
Wolne funkcje:
NSRCC (Naczelna Sprzataczka Robtacochceta)
Wolne tytoly honorowe:
GDRCC (Glowny Dabelpostowicz Robtacochceta)
GNRCC (Glowny Nabijacz Robtacochceta)
LMORCC (LOL Master Of Robtacochceta) - zostana przeprowadzone specjalne wybory na ta, jakze zaszczytna, funkcje
NORCC (Najstopiksmejker Of Robtacochceta)
EDIT: Od teraz mozecie do Syo i do mnie zwracac sie per "wielki dmorcu"
petr - 7 Sierpień 2005, 16:03 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia jurko kiler oficjalnie objal odpowiedzialne stanowisko GKRCC. Dziekujemy za odwage
Jeszcze dopisek:
Jesli nie widzisz tu funkcji dla siebie, wymysl sobie jakas, a my poddamy ja pod glosowanie niezaleznej komisji RCC (najwyzszy organ wladzy na tym forum!) i jesli sie zgodza, to ta funkcje otrzymasz.
Domia - 7 Sierpień 2005, 18:31 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia czy ktos tutaj widzi jakakolwiek dla mnie funkcje :570: ?
petr - 7 Sierpień 2005, 19:03 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia Wymysl sobie
Domia - 7 Sierpień 2005, 19:14 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia
| petr napisał/a: | | Wymysl sobie |
no to mi pasuje z tym Qrkiem ;- >
petr - 7 Sierpień 2005, 19:18 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia oka Qrq, czuj sie mianowana
Domia - 7 Sierpień 2005, 19:39 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia btw - ja wole Naczelnego Qrka RCC, a nie Glownego ;-p
mattirab - 9 Sierpień 2005, 08:56 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia Moge byc Ministrem Spraw Zagranicznych? Albo Naczelnym Niszczycielem Nowosci i Innych Roznosci Albo cosik innego?
Karciooz - 9 Sierpień 2005, 12:27 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia a jeszcze brakuje NIK albo PIP . To ja moge byc Prezesem NIKU albo PIP....Panstowej Inspekcji Pracy . Ewentualnie burmistrzem miasteczka
petr - 9 Sierpień 2005, 23:31 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia mattirab, jak pisalem w temacie o organizacji wew i zew nie poszukujemy nikogo na stanowiska MSW czy MSZ, bo te ministerstwa podlegaja w 100% Niezaleznej Komisji RCC
Szykuje sie reorganizacja podzialu funkcji i tytolow, zagladajcie w pierwszego posta
petr - 10 Sierpień 2005, 01:00 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia Byl spory edit w pierwszym poscie...
Domia i JK - gratulacje
mattirab - 10 Sierpień 2005, 09:12 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia To moge byc Ministrem finansow
Domia - 10 Sierpień 2005, 10:59 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia
| petr napisał/a: | Byl spory edit w pierwszym poscie...
Domia i JK - gratulacje |
heh... czuje sie zaszczycona z JK bedziemy jakimis biznesmenami normalnie git ;-p
petr - 10 Sierpień 2005, 14:15 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia Nie naduzywajcie wladzy jak ja.
mattirab - a widziales zebyu Domia czy JK prosili sie gdzies o swoje Ministerstwa? No wlasnie Nie rob tego, bardzo prosze
--------
Byc moze bedziemy potrzebowali jeszcze Generala Armii...
Wiecej w temacie o Armii :]
petr - 10 Sierpień 2005, 14:41 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia Neo wlasnie laskawie zgodzil sie objac stanowisko Ministra Finansow...
Gratulujemy
Domia - 10 Sierpień 2005, 19:30 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia
| petr napisał/a: | | a widziales zebyu Domia czy JK prosili sie gdzies o swoje Ministerstwa? No wlasnie Nie rob tego, bardzo prosze |
trza skromnym byc ;-p !
| petr napisał/a: | | Neo wlasnie laskawie zgodzil sie objac stanowisko Ministra Finansow... |
gratulacje... witamy w ministerskim gronie
kishony - 12 Sierpień 2005, 09:37 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia oh, wiec zgadzam sie. chetnie przyjme zaszczytne stanowisko maskotki. mam jednak nadzieje, ze nie bedzie to polegalo na bieganiu po forum w idiotycznym kostiumie, ani ze nie nabijecie mnie na pal i nie postawicie przed miasteczkiem..
petr - 12 Sierpień 2005, 21:19 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia Nie... Bedziesz mial za to swoj pomnik
Dzieki
kishony - 12 Sierpień 2005, 23:27 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia ojej, pomnik pomnik..
nigdy jeszcze nie mialem pomnika.
no, moze raz albo dwa.. :]
a wlasnie.. czym konkretnie zajmuje sie sprzataczka i czy to rzeczywiscie taka brudna robota, ze nikt sie o ta funkcje zbytnio nie ubiega?
petr - 13 Sierpień 2005, 03:45 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia Hm... Sprzataczka...
Nie raczej zbyt wiele do roboty... Jak zobaczy jakis syf, to sprzata...
Jak gdzies jest rozroba, wkracza wojsko, to kto ma potem sprzatac to co zostanie z chuliganow? Tez sprzataczka...
Stanowisko trza przemianowac na Naczelna Sprzataczke...
W takim wypadku NSRCC rzadzi innymi sprzataczkami
RYBAKOV - 16 Sierpień 2005, 17:12 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia A ja chce byc Burdel mama
O ile kogos interesuje szybka i latwa kasa to zapraszam do mnie o wiecej szczegulow
petr - 16 Sierpień 2005, 21:58 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia [size=9px]Ryba - o tym pozniej.[/size]
Uwaga, uwaga!
Wazna wiadomosc dla wszystkich mieszkancow miasteczka!
Niezalezna Komisja RCC zdecydowala sie utworzyc stanowisko PREZYDENTA RCC!
Zostal nim... JK!
Gratulujemy!
pikol - 4 Wrzesień 2005, 19:03 Temat postu: Tytoly, funkcje, stanowiska, odznaczenia ja moge byc GDRCC
jezeli nim zostane to bede musial we wszystkich tematach caly czas doublepostowac tak? latwizna godzinka dziennie
wielki dmorcu powiesz mi na pw moje zarobki? bo ja nie wiem jak GD jest wazne
darek kobra - 23 Listopad 2008, 22:55
ja moge byc
NSRCC (Naczelna Sprzataczka Robtacochceta)
|
|