| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Wywiady - syo
syo - 13 Czerwiec 2005, 21:42 Temat postu: syo Tak! Zapowiadam, ze wraz z pojawieniem sie IT 1.3, zorganizuje turniej z nowa, usprawniona, ciekawsza i uczciwsza forma!
Wiecej informacji udziele w wywiadzie wiec szykowac pytania i nasylac z nimi osobe ktora przepyta
Neo - 14 Czerwiec 2005, 00:32 Temat postu: Rewolucja? Ja moge przeprowadzic ten wywiad (z powodow znanych redakcji ).
Co do formy, to juz sie nawet czesciowo fragmentarycznie domyslam, o co biega... oczywiscie wszystko wyjdzie w wywiadzie :].
Co ciekawe, zaloze sie, ze pytania beda bardziej dotyczyly samego IT 1.3 niz wywiadu (wszystkiego na jego temat mozna w zasadzie dowiedziec sie w 1 celnym pytaniu ).
A zatem, mlodzi dociekacze (mattirab, mateczko ) do pior!
Vinyanov - 14 Czerwiec 2005, 01:03 Temat postu: Rewolucja? Dajecie nam prawo do zadawania pytan? Luksus.
[size=9px]Szczerze sie ciesze, ze poprowadzisz nam jeszcze jakies turnieje, ale nie wiem czy wy dwaj pozostawiliscie nam w tym watku mozliwosc dopisania czegokolwiek. [/size]
jurko kiler - 14 Czerwiec 2005, 19:06 Temat postu: Rewolucja? hmm naprawde zaczynam mocno tesknic za IT i turniejami - tym bardziej ze przy graniu w IT lepiej mi sie uczylo do sesji egzaminacyjnej
LEO - 14 Czerwiec 2005, 22:16 Temat postu: Rewolucja? Ja tez tesknie za turniejami w wykonaniu Sya przydal by sie jakis wywiad.
Znam rabek tajemnicy o tej rewolucji ale nie powiem.
Chciabym zeby bylo cos odmiennego.
mattirab - 15 Czerwiec 2005, 22:02 Temat postu: Rewolucja? Neo, mam z tego rozumiec, ze moge przygotowywac pytania do wywiadu?
Neo - 15 Czerwiec 2005, 23:59 Temat postu: Rewolucja? To mial byc zart. Glownie chodzi o to, ze zarowno Ty, mateczko jak i kazdy inny uzytkownik powinien przemyslec, jakie pytania chcialby zadac Syo'wi. Gotowe pytania powinien przekazac mi na mail (podany w profilu). Wywiad przeprowadze w ten weekend. :]
LEO - 17 Czerwiec 2005, 14:09 Temat postu: Rewolucja? i co Neo bedzie wywiad???
jurko kiler - 17 Czerwiec 2005, 16:05 Temat postu: Rewolucja?
| Neo napisał/a: | | Wywiad przeprowadze w ten weekend. :] |
chyba jeszcze troche czasu zostalo do tego weekendu - wiec cierpliwosci lepiej pytania piszcie
LEO - 23 Czerwiec 2005, 18:15 Temat postu: Rewolucja?
A ten wywiad bedzie wogole jeszce przed wyjsciem Icy Tower'a 1.3???
|
|