| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Icy Tower ogólnie - Ile czasu dziennie poświęcacie na Icy Tower?
LEO - 6 Luty 2005, 14:18 Temat postu: Ile czasu dziennie poświęcacie na Icy Tower? Ja srednio okolo 2 godzinek dziennie chyba ze mnie wciagnie to duzo wiecej.
Vinyanov - 6 Luty 2005, 14:42 Temat postu: Ile czasu po?wiecacie na gre w ICY TOWER ??? [size=9px]Hmm, taki temat byl juz chyba na forum... Moze znikl po padzie Zer0hostu? [/size]
Ja? Khm... Bardzo malo. Gdy sie nad tym zastanowic to zdarza mi sie sporo dni w ktorych w ogole nie uruchamiam gry...
[size=9px]// Dodam ankiete, ok? [/size]
LEO - 6 Luty 2005, 15:11 Temat postu: Ile czasu po?wiecacie na gre w ICY TOWER ??? oooo!!!!!! Ankieta moze byc a wiesz co vinyanov chcialem dodac ankiete ale nie wiedzialem jak.Dzieki
syo - 6 Luty 2005, 17:21 Temat postu: Ile czasu po?wiecacie na gre w ICY TOWER ??? Staram sie grac jak najwiecej - wyszlo mi "dwie - cztery godziny"
John Beak - 6 Luty 2005, 19:48 Temat postu: Ile czasu po?wiecacie na gre w ICY TOWER ???
| Syo napisał/a: | Staram sie grac jak najwiecej - wyszlo mi "dwie - cztery godziny" |
That explains everything
You are addicted!
For me, it's 15 minutes - one hour now, but I used to play 1-2 hours a day and if there is a tournament or bet, I play as I can - 3 and half an hour a day.
petr - 7 Luty 2005, 20:07 Temat postu: Ile czasu po?wiecacie na gre w ICY TOWER ??? glosowalem wczoraj, ale dopiero dzisiaj sie wypowiadam...
gram w IT 15 mina do godzinki - tak jak wiekszosc... musi starczyc czasu na inne rzeczy
tajek - 7 Luty 2005, 20:12 Temat postu: Ile czasu po?wiecacie na gre w ICY TOWER ??? Ja gram gdzies okolo 1h-2h , choc sa dni kiedy nie uruchamiam gry wogole takie dni byly by teraz gdyby nie TT2
Domia - 7 Luty 2005, 20:14 Temat postu: Ile czasu po?wiecacie na gre w ICY TOWER ??? ja gram 15 min. - godzina po prostu wiecej mi sie nie chce chyba, ze akurat mam dobry dzien i strzelam rekord za rekordem
| Cytat: | | choc sa dni kiedy nie uruchamiam gry wogole takie dni byly by teraz gdyby nie TT2 |
uwierz mi, ze ostatnio mialam identycznie
Fayl - 9 Luty 2005, 19:04 Temat postu: Ile czasu po?wiecacie na gre w ICY TOWER ??? Kiedys bylo duuuzo, ale teraz to IT wlaczam juz tylko od swieta (tzn. zawody, mistrzostwa etc. Ewentualnie jeszcze, jak mi neta odcieli to gralem )
Karciooz - 10 Luty 2005, 10:47 Temat postu: Ile czasu po?wiecacie na gre w ICY TOWER ??? Kiedys jak jeszcze nie mialem stalki to gralem po 3-4 godziny i jeszcze w nocy . I to przynosilo efekty . A teraz gram malo , z reszta na Win XP przy wlaczonym Necie sie poprostu nie da . Wogole nawet bez neta mi troche przycina
Robee - 12 Luty 2005, 09:32 Temat postu: Ile czasu po?wiecacie na gre w ICY TOWER ??? Ja gram ewentualnie 15min-1h. (na razie wole NFSU2 )
Davo - 13 Luty 2005, 02:38 Temat postu: Ile czasu po?wiecacie na gre w ICY TOWER ??? I used to play 2-4 hours a day
But now that there's school only 15 min a day.
Asef - 2 Maj 2005, 16:14 Temat postu: Ile czasu po?wiecacie na gre w ICY TOWER ??? Ja niewiem co mam powiedziec ile czasu poswiecam przy icytowerze.
Jak mialem kompa to 3-4 godziny dziennie,ale od 30 pazdziernika 2004 roku to chyba 2-3 godzin miesiecznie,a czasami zero
|
|