| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Kawiarnia - GG lub inne komunikatory !!!
Kubu? Biel@nek - 22 Styczeń 2005, 17:54 Temat postu: GG lub inne komunikatory !!! Moje to:
GG:5132848
jestem chetny do wszelkich rozmow na temat : icy tower , szachy , siatkowka , lekkoatletyka
[size=9px]Ale te wykrzykniki...? [/size]
Domia - 22 Styczeń 2005, 18:50 Temat postu: Re: GG lub inne komunikatory !_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!_!
| Kubus Biel@nek napisał/a: | Moje to:
GG:5132848
jestem chetny do wszelkich rozmow na temat : icy tower , szachy , siatkowka , lekkoatletyka |
a moje...
GG- 3155601
Skype-dominika11166
Biel@naek umiesz i lubisz grac w szachy ? fajnie ja teeez
edit-
| Cytat: | | Domia: skoro zmienilas gg zmien tez numer w profilu - zastawialem sie wlasnie czemu Cie na gg nie ma |
juz zmienione
petr - 22 Styczeń 2005, 19:04 Temat postu: GG lub inne komunikatory !!! gg - 2552593
skype'a olewam az nie bede mial mutacji - brzmie beznadziejnie teraz
KB: kazdy moze przeczytac sobie nasze gg w profilu albo na belce pod postem
Domia: skoro zmienilas gg zmien tez numer w profilu - zastawialem sie wlasnie czemu Cie na gg nie ma
Vinyanov - 22 Styczeń 2005, 19:38 Temat postu: GG lub inne komunikatory !!!
| Cytat: | | skype'a olewam az nie bede mial mutacji - brzmie beznadziejnie teraz |
Nie przesadzasz? Mi nadal zdarza sie na miescie przywitac znajomego albo podziekowac za cos zalosnie wysokim glosem (chociaz zazwyczaj jest raczej niski...
[center][stream]http://www.janeczko.waw.pl/vinyanov/buhahalolrotfl.wav[/stream][/center]
...a przynajmniej tak mi sie wydaje ) a jednak nie przejmuje sie zanadto.
[size=9px]W sumie sam nie wiem dlaczego tak sie dzieje... Tzn. dlaczego po okresach milczenia potrafie powiedziec cos tak piskliwie a nie dlaczego sie nie przejmuje. [/size]
Davo - 22 Styczeń 2005, 22:08 Temat postu: GG lub inne komunikatory !!! A moje???
gg - Don't have it
Skype - Davoau
pikol - 6 Marzec 2005, 09:16 Temat postu: GG lub inne komunikatory !!! gg: nie pamietam musze zajrzyc do siostry
tlen:pikol10@o2.pl
skype:pikolaek10 (nie dzwonic jesli nie mam wlaczonego statusu opisowego!)
LEO - 6 Marzec 2005, 09:47 Temat postu: GG lub inne komunikatory !!!
ja mam gg=4320377,
skype- leonik4410
mateczko - 22 Maj 2005, 07:28 Temat postu: GG lub inne komunikatory !!! e-mail : mateczko1996@wp.pl
gg : NIE
syo - 22 Maj 2005, 13:33 Temat postu: GG lub inne komunikatory !!! Wydawalo mi sie, ze juz tu pisalem :
GG - 2567127
mailto:syo@wp.pl
WPK - syo@jabber.wp.pl
Tlen - bglsyo
Skype - Petylerzousetu
Name in KAL - Pantagruel
wiko_ - 8 Czerwiec 2005, 23:08 Temat postu: GG lub inne komunikatory !!!
| Syo napisał/a: | | mailto:syo@wp.pl | Spoko, to nie HTML:) A ja(jesli kogos to obchodzi):
gg7979716
skype:uzywalem i jakos nie przyzwyczailem sie, nie posiadam
tlen.pl:doktor-man1992
Asef - 25 Lipiec 2005, 12:14 Temat postu: GG lub inne komunikatory !!! Moj nowy numer gg to 6850066
Poprzedni numer gg ktos mi schaknal
Laura_x - 23 Październik 2005, 00:26 Temat postu: GG lub inne komunikatory !!! GG: 7836278
Skype: mialam kiedys, ale wywalilam z kompa, bo mi strasznie zamulal
mail: laura_x@poczta.fm or callgirl@op.pl
mattirab - 23 Październik 2005, 15:14 Temat postu: GG lub inne komunikatory !!! Ja mam Skype'a, ale cos mam ze sluchawkami i jak rozmawiam, to nie slychac z "drugiej strony" mojego glosu.
Asef - 1 Kwiecień 2006, 10:16 Temat postu: GG lub inne komunikatory !!! Niewiem czemu,ale mi jakos na gg zamiast dzwieku juffflefefle(podstawowy) to mam jakies tup.Niewiem jak zmienic
petr - 2 Kwiecień 2006, 18:12 Temat postu: GG lub inne komunikatory !!! GG / ustawienia / dzwiek
nie jest trudno znalezc, ale zapewne wogole nie szukales
Asef - 9 Kwiecień 2006, 08:12 Temat postu: GG lub inne komunikatory !!! Ale ja mam tak:
GG / ustawienia/dzwonki,a tam,przedsawie screnn jak to u mnie wyglada:
Wiec jak ma ustawic,chyba powinniem od nowa zainstalowac gg
petr - 9 Kwiecień 2006, 22:28 Temat postu: GG lub inne komunikatory !!! Wszystko jest ok, kliknij po prostu na przycisk z trzema kropkami
catek - 11 Kwiecień 2006, 00:05 Temat postu: GG lub inne komunikatory !!!
| petr napisał/a: | | Wszystko jest ok, kliknij po prostu na przycisk z trzema kropkami |
zgadzam sie zrob to co mowil Petr.
PS. Masz chyba starsza wersje?
|
|