| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - Wesolych Swiat :))
Domia - 23 Grudzieñ 2004, 13:13 Temat postu: Wesolych Swiat :)) Z racji, ze ida swieta prosze tu kliknac
^_^
tak przy okazji to poopowiadajcie jak wam ida przygotowania do swiat :mikolaj: czy choineczka juz ubrana, czy macie zapasy wigilijnego zarcia na miesiac itp. itd. i przy okazji czy macie, a jesli tak to jakie plany na sylwestra :564:
petr - 23 Grudzieñ 2004, 13:41 Temat postu: Weso?ych ?wi?t :)) nie wiem jak odpowiedziec na ankiete, bo jestem innego wyznania, a swieta lubie - bo jest czas wolny od szkoly (prezenty swoja droga)
(na strona sie nie wgrywa)
Wam tez zycze wesolych swiat
a u mnie w domu choinke zawsze ubiera sie w moje urodziny, wiec to jeszcze przede mna
Doktor(wiko) - 23 Grudzieñ 2004, 16:11 Temat postu: Weso?ych ?wi?t :)) U mnie choinka ubrana, itp. itp.:P Wujek z Niemiec przyjechal, jest git. No co tam jeszcze... Nie wiem jak odpowiem na ankiete ale jest w niej blad, bo Swiety Mikolaj urzeduje 6. grudnia:) A zapas zarcia jako taki sie szykuje. A co do sylwka - beka. Wiec juz mowie:
Powiedzialem wszystkim ze robie wielka impre o ok. 20. A tak naprawde ide z niektorymi najlepszymi kumplami o 18:30 na miasto krecic beke i wroce o 21:30 zeby zrobic wlasna mini-impre A moja babcia wygoni "imprezowiczow" martwiac ich tym, ze mnie nie ma. Tyle
PS Trza sie podlizac:
[size=18px][glow=white]WESOLYCH SWIAT[/glow][/size] szczegolnie dla moderow
magicznekosze - 13 Listopad 2018, 13:29
¦wiêta to jedne z najlepszych dni w ci±gu roku. Ten nastrój, klimat i paczki ¶wi±teczne, rok do roku s± niepowtarzalne.
domi.nika - 18 Pa¼dziernik 2021, 14:43 Temat postu: Re: Weso?ych ?wi?t :))
| Piotru? napisa³/a: | nie wiem jak odpowiedziec na ankiete, bo jestem innego wyznania, a swieta lubie - bo jest czas wolny od szkoly (prezenty swoja droga)
(na strona sie nie wgrywa)
Wam tez zycze wesolych swiat
a u mnie w domu choinke zawsze ubiera sie w moje urodziny, wiec to jeszcze przede mna |
to fajnie że w twoje urodziny
Bombiel - 18 Grudzieñ 2021, 12:23
To prawda świętą już tuż tuż i myślę, że również wiele osób nie zdaje sobie sprawy z tego w jak fajny sposób możemy udekorować naszą choinkę. Jak dla mnie właśnie bombka z imieniem nadaje się do tego idealnie i dlatego również ja staram się takie bombki u siebie na choince posiadać.
|
|