| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - ograniczony zakres ruchu
krzysiar - 31 Lipiec 2020, 10:12 Temat postu: ograniczony zakres ruchu Cześć Wam!
Ja na krótko: czy ktokolwiek z Was miał kiedyś robiony kinesiotaping? Lekarz zalecił mi taką formę rehabilitacji, a mnie zastanawia, jak bardzo wpłynie to na moje funkcjonowanie na co dzień. No bo niektóre taśmy są określane jako sztywne - a ja po pobieżnym zapoznaniu się z https://yellowsport.pl/taping/sztywny/ wnioskuję na tej podstawie, że taka aplikacja w jakiś sposób ogranicza ruchy. Tylko w jakim stopniu???
Bombiel - 25 Marzec 2022, 19:40
Właśnie w takich sytuacjach dobrze zorganizowana rehabilitacja i fizjoterapia jest na pewno w stanie zdziałać cud. Muszę przyznać, że mnie na ten moment także interesuje terapia dzieci, ponieważ to właśnie dla tych najmłodszych powinniśmy się jak najbardziej starać.
limonka - 26 Kwiecieñ 2022, 11:04
Fizjoterapia potrafi bardzo pomóc w odzyskaniu sprawności. Po złamaniu nogi miałam problemy z chodzeniem. Trafiłam jednak do dobrej fizjoterapeutki - mgr Maja Majewska Ostrowska to osoba godna polecenia.
Ramul00 - 7 Lipiec 2025, 19:23
Fizjoterapia Targówek skupia się na rehabilitacji pacjentów z różnorodnymi schorzeniami narządu ruchu. Pierwsza wizyta jest bardzo ważna.
|
|