| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Icy Tower ogólnie - IcyPamiętnik - osobisty rejestr osiągnięć
DNA - 23 Maj 2004, 21:06 Temat postu: IcyPamiętnik - osobisty rejestr osiągnięć A ja wymyslilem IcyPamietnik. Zapisuje w nim np. o ktorej godzinie zrobilem najlepsze combo, floor, score albo kiedy sciagnalem nowe postacie, kiedy odkrylem nowy floor startowy. Zachecam wszystkich forumowiczow zrobcie takie pamietniki. Danio
PS. Wchodzcie tez na stronke www.matuss.end.pl , gdzie znajdziecie troche informacji o moim kumplu, prawdziwym fanatyku icytowera i znajdziecie pamietnik, ktory powinien sie ukazac w najblizszym tygodniu.
[size=9px]Dodalem ankiete. /Vinyanov[/size]
Vinyanov - 23 Maj 2004, 21:16 Temat postu: IcyPami?tnik Rzeczywiscie, fajna mysl z tymi pamietnikami (szkoda, ze nie uslyszalem o tym wczesniej). Moze zaloze sobie taki dla rekordow.. lub przynajmniej wypisze ich daty (takze tych z przeszlosci) na kartce.
Poza tym - przenosze temat do "Ogolnie o IT".
Domia - 23 Maj 2004, 21:19 Temat postu: IcyPami?tnik pomysl z pamietnikiem w IT jest niezly tylko szkoda, ze nie zalozylam go ze 2 lata temu
PS-matuss ty tu kurka sciagasz se kumpli aby sie reklamowac
CelseR - 23 Maj 2004, 21:24 Temat postu: IcyPami?tnik niezle gram dopiero od ponad miesiaca wiec sobie zaloze (podoba mi sie to z rekordami)... ale fajnie by bylo jakbym od samego poczatku takie cos zrobil
DNA - 23 Maj 2004, 21:54 Temat postu: IcyPami?tnik Ale ten pamietnik na stronie matussa bedzie tylko o wielkich wydarzeniach IcyTowera w Polsce.
[glow=blue][/glow]FLOOR 515
SCORE 38699
COMBO 167
matuss - 23 Maj 2004, 22:06 Temat postu: IcyPami?tnik hmm.. ja to raczej bym zrobil oddzielna stronke z tym icyPamietnikiem.. i tak bedzie.
Pamietnik - spoox.
No wlasnie tam beda najwazniejsze wydazenia w historii polskiego IcyTowera.
DNA - 24 Maj 2004, 19:38 Temat postu: IcyPami?tnik matuss albo po prostu zrobmy icy terminal, gdzie beda przysylac powtorki z rekordami, a my bedziemy je zapisywac co??
|
|