| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - Restauracja dla biznesu
Floristka - 21 Luty 2019, 06:10 Temat postu: Restauracja dla biznesu Hej, hej, czy byli¶cie może kiedykolwiek w Bubbles Bar Warszawa? Muszę zorganizować tam kolację biznesow±, a potem wspólny spacer po Krakowskim Przedmie¶ciu i zastanawiam się, czy to odpowiednie miejsce. Wiem, że maj± fajn± promocję na alkohole i naprawdę dobre jedzenie, ale czy można tam swobodnie porozmawiać? Jak się sprawa ma?
Kalina - 6 Marzec 2019, 16:53
Hej, pracuję jako marketingowiec w warszawskiej firmie. Znalazłam ¶wietne miejsce w Warszawie gdzie serwuj± smaczne jedzenie. Restauracja nazywa się Akademia. Zamierzam tam urz±dzić spotkanie firmowe na luzie. Znacie to miejsce, można? Będziemy go¶cić kilku kolegów i my¶lę, że to dobry pomysł. Jeżeli macie jakie¶ sugestie to poproszę, bo wylecę z pracy....
Bombiel - 17 Grudzień 2021, 19:35
Faktycznie w momencie kiedy prowadzimy jakiś biznes to dość ważną sprawą jest również to aby jak najlepiej on działał i sprzedawał. Właśnie dlatego ja na pewno mogę każdemu polecić doskonałego fachowca https://pawelkasza.pl/ który moim zdaniem zna się na tych działaniach jakie warto jest uruchomić.
|
|