Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Pojedynki - Tupac vs Boru

Boru - 27 Wrzesień 2010, 16:02
Temat postu: Tupac vs Boru
Pojedynek juz zostal rozstrzygniety, wiec podam same wyniki.
Gralismy w takie kategorie jak Floor, Tiny Insane NML i RRML Combo.

Tupac

Floor: 1102
TI NML: 107
RRML Combo: 91

Boru

Floor: 1021 (to nie zart)
TI NML: 111
RRML Combo: 199

Dzieki za pojedynek i musze przyznac ze przyfarcilem :P Po tych wszystkich zlotach i turniejach jestem jakby wypalony icytowerowo.

SaleiB - 27 Wrzesień 2010, 16:26

Pojedynek na szczycie można powiedzieć ;) gratulacje przede wszystkim dla Tupaca za podjęcie równej walki z tak mocnym przeciwnikiem.
Tupac - 27 Wrzesień 2010, 17:07

SaleiB napisał/a:
gratulacje przede wszystkim dla Tupaca za podjęcie równej walki z tak mocnym przeciwnikiem.

Dzięki, starałem się ;-)

Boru napisał/a:
Dzieki za pojedynek i musze przyznac ze przyfarcilem :P Po tych wszystkich zlotach i turniejach jestem jakby wypalony icytowerowo.

Dzięki również. Dziwie się jednak, że wypaliłeś się akurat dzień po zakończeniu turnieju, gdyby nastąpiło to nieco wcześniej może walka o pierwsze miejsce byłaby nieco bardziej emocjonująca :smile:

Pirochemik - 27 Wrzesień 2010, 20:48

Po za RRML combo to bym wygrał;) Gratuluje Tupac`owi, że był tak blisko:) Właściwie to prawie wygrał:(
Boru - 28 Wrzesień 2010, 11:52

Dlatego warto czasami wyzwac mnie na pojedynek i sie nie bac :) To, ze mam takie rekordy wcale nie znaczy, ze ciagle robie takie wyniki.
szczoo17 - 29 Wrzesień 2010, 22:03

Niektóre rekordy mieszczą się na liście... (.. ;-) )
Klaud - 29 Wrzesień 2010, 22:46

Szczoo - oczywiście! :oops: Może jednak uzupełnię tę listę dzisiaj...?

A panom gratuluję wyrównanego pojedynku. :D Choć nie ukrywam, że relacja na żywo byłaby bardziej emocjonująca.