| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pojedynki - Tupac vs Boru
Boru - 27 Wrzesień 2010, 16:02 Temat postu: Tupac vs Boru Pojedynek juz zostal rozstrzygniety, wiec podam same wyniki.
Gralismy w takie kategorie jak Floor, Tiny Insane NML i RRML Combo.
Tupac
Floor: 1102
TI NML: 107
RRML Combo: 91
Boru
Floor: 1021 (to nie zart)
TI NML: 111
RRML Combo: 199
Dzieki za pojedynek i musze przyznac ze przyfarcilem Po tych wszystkich zlotach i turniejach jestem jakby wypalony icytowerowo.
SaleiB - 27 Wrzesień 2010, 16:26
Pojedynek na szczycie można powiedzieć gratulacje przede wszystkim dla Tupaca za podjęcie równej walki z tak mocnym przeciwnikiem.
Tupac - 27 Wrzesień 2010, 17:07
| SaleiB napisał/a: | | gratulacje przede wszystkim dla Tupaca za podjęcie równej walki z tak mocnym przeciwnikiem. |
Dzięki, starałem się
| Boru napisał/a: | Dzieki za pojedynek i musze przyznac ze przyfarcilem Po tych wszystkich zlotach i turniejach jestem jakby wypalony icytowerowo. |
Dzięki również. Dziwie się jednak, że wypaliłeś się akurat dzień po zakończeniu turnieju, gdyby nastąpiło to nieco wcześniej może walka o pierwsze miejsce byłaby nieco bardziej emocjonująca
Pirochemik - 27 Wrzesień 2010, 20:48
Po za RRML combo to bym wygrał;) Gratuluje Tupac`owi, że był tak blisko:) Właściwie to prawie wygrał:(
Boru - 28 Wrzesień 2010, 11:52
Dlatego warto czasami wyzwac mnie na pojedynek i sie nie bac To, ze mam takie rekordy wcale nie znaczy, ze ciagle robie takie wyniki.
szczoo17 - 29 Wrzesień 2010, 22:03
Niektóre rekordy mieszczą się na liście... (.. )
Klaud - 29 Wrzesień 2010, 22:46
Szczoo - oczywiście! Może jednak uzupełnię tę listę dzisiaj...?
A panom gratuluję wyrównanego pojedynku. Choć nie ukrywam, że relacja na żywo byłaby bardziej emocjonująca.
|
|