| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Historia Icy Tower - Mody dla Icy Tower 1.4
Gondor3124 - 2 Lipiec 2009, 17:44 Temat postu: Mody dla Icy Tower 1.4 Tak jak w temacie.
syo - 2 Lipiec 2009, 18:36
| Cytat: | | Jak zmienić moda w Icy Tower 1.4?? |
Witaj na forum,
Nie można podmieniać modów w 1.4, przynajmniej na chwilę obecną. Aktualnie nie ma żadnych nowych modów gdyż Johan Peitz nie udostępnił hasła do pliku .dat. Pozostaje albo znaleźć hasło samemu, czekać aż ktoś znajdzie lub czekać aż Johan je opublikuje.
mattirab - 2 Lipiec 2009, 21:36
| syo napisał/a: | | Pozostaje albo znaleźć hasło samemu |
A Ty znalazłeś?
Albo ktoś inny?
Po jakim czasie Johan opublikował hasło w IT 1.3?
Vinyanov - 2 Lipiec 2009, 22:24
| Cytat: | | A Ty znalazłeś? […] Albo ktoś inny? |
Wiem o istnieniu 4 osób (spoza FLD), które znają hasło do 1.4.
| Cytat: | | Po jakim czasie Johan opublikował hasło w IT 1.3? |
AFAIR po paru latach, ale gracze spoza FLD odkryli je wcześniej, jeszcze przed uruchomieniem Fun Mode.
mattirab - 2 Lipiec 2009, 22:47
| Vinyanov napisał/a: | | Wiem o istnieniu 4 osób |
Tylko? Może jednak aż . Czyli jednak jakoś da radę obejść hasło lub je poznać (np. zgadnąć ).
| Vinyanov napisał/a: | | spoza FLD |
Zatem skąd?
| Vinyanov napisał/a: | | AFAIR po paru latach |
Uhuhu...
Vinyanov - 3 Lipiec 2009, 00:03
Przecież to, że tyle czasu czekaliśmy na hasło do 1.3 nie oznacza, że tyle samo poczekamy na to do 1.4… Przez pierwsze lata po wydaniu 1.3 Johan świadomie postanowił nie upubliczniać jej hasła, i zrobił to dopiero w miesiąc po otworzeniu ITC, wraz z ustanowieniem podforum FLD o postaciach i modach. Zresztą, jak już mówiono, podobno Johan ujawni hasło do 1.4 w czasie, który możemy chyba uznać jako najbliższy (post scriptum wiadomości Xiagana).
| Cytat: | | obejść hasło lub je poznać |
BTW. Skoro mówiłem, że owa czwórka zna hasło 1.4, to znaczy, że jest ono raczej poznawalne aniżeli możliwe do obejścia.
Tupac - 5 Lipiec 2009, 16:16
| Vinyanov napisał/a: | BTW. Skoro mówiłem, że owa czwórka zna hasło 1.4, to znaczy, że jest ono raczej poznawalne aniżeli możliwe do obejścia. |
Więc, Viny, do roboty
Vinyanov - 5 Lipiec 2009, 16:36
Jakiej? Hasło już znam (chociaż nie poznałem go całkowicie samodzielnie, ponieważ otrzymałem informację mówiącą, gdzie go szukać), a modów tworzyć nie zamierzam.
Tupac - 5 Lipiec 2009, 16:50
| Vinyanov napisał/a: | a modów tworzyć nie zamierzam. |
Udostępnij komuś, kto zamierza
kubpica - 4 Grudzień 2009, 14:36
dajcie to hasło !!!
Piotrkowski34 - 17 Grudzień 2020, 12:51
czyli nie ma modow
Smith21 - 27 Październik 2021, 06:20 Temat postu: Mods for Icy Tower 1.4 Hey, thanks for letting us know about it, these information are really awesome. You can also check out Best SMM Panel for more details.
pipahaha - 9 Listopad 2021, 04:44
Useful utility! word counter I use it regularly and am satisfied
|
|