| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Forum icy.pl - Nick
Domia - 11 Kwiecień 2004, 21:01 Temat postu: Nick Mam taki maly,dla was moze bezsensowny problem z nickiem -> bo chcialabym sobie zmienic nick na Domia Tak z duzej litery to tak bardziej jakos szlachetnie I problem w tym, ze nie wiem jak to zmienic bo pisze w moim profilu zamiast domia -> Domia i daje wyslij... i nie zmienia sie Moze po prostu nie da sie juz wogole zmienic nicka
Vinyanov - 11 Kwiecień 2004, 21:09 Temat postu: Nick Nick chyba zmienic mozna - ale AFAIK to lezy w gestii admina.
BTW zabawne, dzisiaj wlasnie zastanawialem sie nad tym, z jakiej litery pisze sie twoj nick.
P.S. Ten temat nie pasuje do "Pomocy" - ta pomoc to tylko pomoc zwiazana z IT. Przeniose go do "Icy.pl".
SaleiB - 11 Kwiecień 2004, 21:12 Temat postu: Nick niestety nie da sie, ale to chyba jest jakas niedorobka w forum
postaram sie zglosic to tworcy tej wersji
pozdr
Domia - 11 Kwiecień 2004, 21:15 Temat postu: Nick
| Cytat: | | P.S. Ten temat nie pasuje do "Pomocy" - ta pomoc to tylko pomoc zwiazana z IT. Przeniose go do "Icy.pl". |
myslalam,ze w pomocy mozna pisac tez o problemach na forum, ale teraz przynajmniej wiem,ze tylko o problemach z gra
| Cytat: | | postaram sie zglosic to tworcy tej wersji |
mam nadzieje,ze sie to jak najszybciej zmieni, bo jak mowilam Domia budzi taki respekt czy cos
| Cytat: | | BTW zabawne, dzisiaj wlasnie zastanawialem sie nad tym, z jakiej litery pisze sie twoj nick. |
co za dziwny zbieg okolicznosci moze to jakas telepatia
Doktor(wiko) - 12 Kwiecień 2004, 17:17 Temat postu: Nick Tak sie sklada, ze chcialem zmienic nick na "doktor" albo "doktor - man":P, ale nie chce mi sie. Tak mowia na mnie qmple.
syo - 28 Listopad 2005, 16:06 Temat postu: Nick Prosze moderatorow/adminow o przemianowanie mnie na "syo".
petr - 28 Listopad 2005, 18:58 Temat postu: Nick I ktos o doktorze zapomnial, "wiko" juz nikt na niego nie mowi
SaleiB - 28 Listopad 2005, 19:11 Temat postu: Nick
| syo napisał/a: | | Prosze moderatorow/adminow o przemianowanie mnie na "syo". |
mowisz masz ostatnio specjalizuje sie w zamianie wielkosci pierwszej literki
pozdr
Laura_x - 28 Listopad 2005, 20:17 Temat postu: Nick Sal -> a jesli ktos grzecznie poprosi o zmiane calego nicku, to tez bedziesz tak laskawy ^^ Pytam z ciekawosci
|
|