| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Forum icy.pl - Goście, goście...
Devlin - 2 Listopad 2007, 13:08 Temat postu: Goście, goście... Ostatnio kasując kolejny wypełniony bezsensownymi tekstami post w stylu
| Kod: | | kupa kupa kupas :D:P:) |
tknęło mnie, że przecież można to zmienić - zabronić niezarejestrowanym pisania postów. Jest to na razie tylko moja propozycja ale co wy na to?
Doob - 2 Listopad 2007, 14:07
a moze tak sprawdzilbys z jakiego ip byly pisane te posty i je porownac..
w taki sposob latwo mozna dociec czy to jest ta sama osoba i wrazie czego zbanowac jej ip.. a tak to pousuwales i gowno wiesz..
mattirab - 2 Listopad 2007, 14:30
| Devlin napisał/a: | | tknęło mnie, że przecież można to zmienić - zabronić niezarejestrowanym pisania postów. |
| Doob napisał/a: | | w taki sposob latwo mozna dociec czy to jest ta sama osoba i wrazie czego zbanowac jej ip.. a tak to pousuwales i g***o wiesz.. |
Dlatego ich nie usuwałem - chciałem, żeby admini się w końcu zmotywowali i zabronili gościom pisać posty.
| Devlin napisał/a: | | Jest to na razie tylko moja propozycja ale co wy na to? |
Na SMF bodajże proponowałem to samo... wstawił się za tym Vin i goście nie pisali... ale wraz z "lepszym" (subiektywna opinia) forum wrócili goście...
Devlin - 2 Listopad 2007, 14:34
| Doob napisał/a: | | a moze tak sprawdzilbys z jakiego ip byly pisane te posty i je porownac.. |
Po co zostawiać ten syf na forum?? Najlepiej byłoby niedopuścić do takiej sytuacji.
| mattirab napisał/a: | | Na SMF bodajże proponowałem to samo... wstawił się za tym Vin i goście nie pisali... ale wraz z "lepszym" (subiektywna opinia) forum wrócili goście... |
W końcu ktoś, kto się ze mną zgadza
Doob - 2 Listopad 2007, 15:11
| Devlin napisał/a: | | Doob napisał/a: | | a moze tak sprawdzilbys z jakiego ip byly pisane te posty i je porownac.. |
Po co zostawiać ten syf na forum?? Najlepiej byłoby niedopuścić do takiej sytuacji. |
A to tak trudno sprawdzic? I przeciez nie mowie ze masz to zostawwiac, sprawdzisz pokazesz dowody, i mozna usuwac.. Czy to takie trudne? Dostales posade moderatora to powinienes dzialac, a nie isc na latwizne i zabronic pisania gosciom w pomocy.
A moze nie wiesz jak to zrobic? To jednym slowem, po ch*j go dostales..
Devlin - 2 Listopad 2007, 15:54
Umiem kliknąć na IP. Więc się ode mnie ekhem...
Pablo - 4 Grudzień 2007, 22:37
Rzecz biorac Uwazam ze DooB i Devlin maja po polowie racji 50%/50%
Doob - ma racje bo wtedy mamy rozne tematy nie musza byc koniecznie wulgarne idp.
Devlin- Tez ma racje To forum jest w porzadku i nawet Gosc jak pisze to jakos sie to tak jakos inaczej gosc sie wyroznia pustymi statystykami itp. (niewiadomo kto to jest ! wiec Daje TAK
Gościu - 9 Luty 2008, 19:00
lepiej zablokować
petr - 24 Marzec 2008, 22:28
Pisanie dla gości włączone jest tylko w pomocy - celowo. Jednakże.. Skoro dwóch moderów głosuje przeciw.. Niniejszym wyłączam tą opcję.
Doob - 24 Marzec 2008, 23:07
Veto! :O
@down
To co wyzej.
Dodam jeszcze ze w pomocy bylo naprawde wiele tematow napisane przez gosci. Tylko po ostatnich porzadkach Vina czesc poszla pewnie w niepamiec a czesc po czesci nie pasowala do odpowiedniego dzialu i zostala przeniesiona.
petr - 24 Marzec 2008, 23:14
Argumenty?
|
|