Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Kawiarnia - Komorki..

matuss - 9 Kwiecień 2004, 20:33
Temat postu: Komorki..
Tak se ostatnio zczailem ze teraz jest jakas moda na komorki :P no to oto temat do nich :)

ten kto ma niech w swoim poscie wpisze tak jak ja

KOMORA: Ericsson T65
SIEC: HeyaH, Idea na karte
NUMER: ( kto chce pogadac :) ) Idea - 508485273, HeyaH - 888208636 ( korzystam teraz z Idei, a heyah lezy w szufladzie :D

no i jak ktos ma jeszcze inne propozycje to dawac..

Domia - 9 Kwiecień 2004, 20:35
Temat postu: Kom?rki..
telefon-sony ericsson T300
siec-Idea ale juz jutro chyba Heyah :)
numer-505-585-593

Vinyanov - 9 Kwiecień 2004, 22:07
Cytat:
numer-505-585-593

To beda twoje kolejne rekordy w IT. :grin:

Domia - 10 Kwiecień 2004, 09:44
Vinyanov napisał/a:
Cytat:
numer-505-585-593

ty wiesz ze to dobre :grin: zobaczymy czy przepowiednia Vinyego sie spelni :wink:

SaleiB - 10 Kwiecień 2004, 10:44
Vinyanov napisał/a:
Cytat:
numer-505-585-593

Viny jak widzi jakies cyferki to rozpatruje tylko pod jednym katem :)
ta chyba jakis syndrom icy towera :D

a co do komorek to ja obecnie nie posiadam :)

pozdr

matuss - 10 Kwiecień 2004, 10:46
tak w zasadzie to w naszym wieku za bardzo one nam nie sa potrzebne, ale coz kupilem bo moja mama sie za bardzo nie pokoi.. ale jak by sie dowiedziala gdzie ja chodze to.. ooo!
Fayl - 10 Kwiecień 2004, 17:43
Eeee... ja nie mam komorki (chyba, ze szare komorki :D ) i jakos mi to nie przeszkadza.
Vinyanov - 11 Kwiecień 2004, 20:44
Ja mam komorke na wegiel. :wink:

Zartowalem, tak naprawde to nie mam zadnej - jeszcze mnie obrabuja i co? :D

Doktor(wiko) - 13 Kwiecień 2004, 14:03
KOMORA: Siemens C45, ale niedlugo lepsza :)
SIEC:Era :( , ale w Pazdzierniku HeyaH :)
NUMER:696-688-397, ale nie dzwonic po nocach, bo i tak mam qmpli na karku. :wink:
Co by tu jeszcze... a, moi starzy maja, hmm... dwa, trzy sklepy z komorami na marginesie/nieskromnie sie chwalac, itp. :)
Vinyanov napisał/a:

Ja mam ogrzewanie olejowe, niepotrzebne mi to. :wink:

matuss - 14 Kwiecień 2004, 17:29
OHO! stala sie tragedia.. Moj SynekEryk t65 nie lapie zasiegu, kupilem go 1 miech temu i padl.. smiec, zastanowie sie nad nokia i pozatym stracilem zaufanie do Ericssonow. :/

na NOkie 7110 ( stary pancernik :634: ) padl wybor, chyba ze mi doradzicie cos spoxiejszego :)

Domia - 14 Kwiecień 2004, 20:52
Siemens MC 60 albo M55 :) sa zajeextra 8)
Domia - 24 Kwiecień 2004, 20:59
dblpost w odstepie czasu :)

doczekalam sie wreszcie [glow=red]HEYAH[/glow] 8)
moj nowy numer -> 888-***-***

reszte mojego numeru zastrzegam przed pedofilami :wink:

Doktor(wiko) - 25 Kwiecień 2004, 08:18
No, ja tez juz mam HeyaH (a mialem miec dopiero w pazdzierniku :) ). Numer: 888-084-668
SzCzeniaaK - 1 Maj 2004, 02:25
Siemens Sl45i
Simplus
607 742 544

Telefonik ok. dobrze ze ma mp3 da sie posluchac muzy na lekcjach :D

PastorFX - 20 Maj 2004, 19:05
Nokia 5510 w Heji... A numer zloty raczej nie jest :)
domaz - 20 Maj 2004, 20:16
Skoro temat odgrzany to ja tez dodam swoje 3 grosze

Siemens MC60
ERA
Abonament

Aparacika nie ma zbyt dobrego ale jesli sie przegra zdjecia na kompa no to wygladaja naprawde dobrze.

petr - 13 Listopad 2004, 17:21
Nokia 3330 - hmm coz tu duzo mowic, planuje kupno Nokii 6230, ale sam nie wiem - dalibyscie 1000 zl za komorke (pomijam fakt ze nie mam nawet 1/5 z tego :P )
Nowy POP (roznica miedzy nim a Nowa Idea jest niewielka - 5gr tansze rozmowy w abonamencie - a przelaczenie sie kosztuje az 11 zl wiec na razie nie skorzystam.)
504412895 - numer niezmieniony od ponad 3 lat.
BTW wkurzaja mnie ludzie ktorzy zmieniaja numery co miesiac dwa.

Domia - 22 Listopad 2004, 18:27
hmm... dziwne :? nie pokazalo mi sie, ze bylo tu cokolwiek napisane od czasu padniecia forum :/ a ten post Piotrka to zauwazylam tylko dlatego, ze mi sie nudzilo i powchodzilam w stare tematy :P ok sorka za OffTopica ... teraz wracam do tematu :D
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
zastanawiam sie czy kupic sobie Sony Ericssona T610... problem w tym, ze kosztuje 600 zl(na gieldzie RTV :D ) a ja mam 0,80 zl :P ktos sie dorzuci :lol: ?

PastorFX - 22 Listopad 2004, 21:15
Domia ja Ci dorzuce 20 groszy, ale pod warunkiem, ze bateria bedzie moja.
Ale nie o tym chcialem pisac. Zauwazyliscie ze w Heji i Taktaku ponizej 4 zlotych czasami calkowicie blokuja telefon??

Domia - 22 Listopad 2004, 21:34
Cytat:
Zauwazyliscie ze w Heji i Taktaku ponizej 4 zlotych czasami calkowicie blokuja telefon??

dokladnie :!: mialam 3,70 i mowia mi, ze mam sobie doladowac konto :? :mad:
Cytat:
Domia ja Ci dorzuce 20 groszy, ale pod warunkiem, ze bateria bedzie moja

hehe wiesz sama nowa bateria wyjdzie mi drozej niz komorka, wiec z twojej propozycji nie skorzystam :D :wink:

PastorFX - 22 Listopad 2004, 21:37
Domia co to za ziomal w Twoim avatarze??
Domia - 22 Listopad 2004, 21:41
Cytat:
Domia co to za ziomal w Twoim avatarze??

nie ten temat ale szczegol :P to Fred Durst z Limp Bizkit :]

Domia - 12 Luty 2005, 13:02
dbl post po 3 miesiacach :P

zmienilam komorke 8) na Sony Ericssona T610 :twisted: male porownanko ...
- MOJ STARY SE T300 :D
- MOJ NOWY SE T610 :D

petr - 12 Luty 2005, 13:24
fajny jest T610, tylko ze stary, kumpela moja ma go juz od ponad roku.

fajny aparat, fajny wyswietlacz, fajne notatki glosowe... fajne klawisze... slowem fajny :)

LEO - 12 Luty 2005, 17:47
Siemka ja mam SIEMEN CXT 65 -mp3,filmiki mozna nagrywac i full pierdolow)Aparat, telefo OK
Nr 604-300-376 ERA (aktualnie)
880-731-274 Heyah

fairy - 13 Luty 2005, 21:42
Skoro dzisiaj dostalam nowa komorke to trzeba sie pochwalic :D
Jest to simens CX 65 i juz go kocham :D
Duzo, duuzo fajnych funkcji, zwlaszacza w porownaniu z nokia 3310, ktora do niedawna posiadalam :)

Numer: trzeba sie troche postarac xD

Cytat:
Siemka ja mam SIEMEN CXT 65 -mp3

Eee.. mp3? Naprawde? Na pewno? Mowisz serio?
W takim razie dlaczego w CX-ie nie ma mp3 skoro podobno te dwa telefony roznia sie tylko z wygladu zewnetrznego? :>

Domia - 14 Luty 2005, 14:50
Cytat:
Skoro dzisiaj dostalam nowa komorke to trzeba sie pochwalic
Jest to simens CX 65 i juz go kocham

moj tata go ma :) jest swietna !!! na poczarku tez chcialam taka miec, ale cena jest troszke dobijajaca :wink: a ja nie jestem jakims tam bogaczem :P
[img]http://www.gsmphone.pl/img/tel/2cx65.bmp[/img]
najfajnieszy jest pokaz swiatel :D :twisted:

petr - 14 Luty 2005, 17:00
nie lubie sciemensow, jedyny jaki moglbym miec to S65 (nowka... CX65 jest dosc stary :P )

Wciaz mam nokie 3330, ale planuje zmienic na cos nowszego.... Chcialbym miec 6230, ale raczej :D mnie na nia nie stac (uzywana ok 700-800 najtaniec co widzialem, mocno poobijana). Mysle ze skusze sie kiedys na 6610i; ma radyjko i to wystarczy, aparacik czasem sie przyda, a mp3 sa mi niepotrzebne, bo mam odtwarzacz :D

fairy - 15 Luty 2005, 09:51
Cytat:
nie lubie sciemensow, jedyny jaki moglbym miec to S65

A ja lubie :D
E tam, za drogi [jak dla mnie], zreszta sam mowilas :>
Ale w ostatecznosci... :P

Cytat:
CX65 jest dosc stary

Sam jestes stary :P
Uwazaj, bo moj telefon umie karate xP
:D

Cytat:
Wciaz mam nokie 3330

to tak jak moj ojciec :P

Domia - 15 Luty 2005, 14:56
Cytat:
(nowka... CX65 jest dosc stary )

Piotrek to jaki telefon jest wg. ciebie nowy :P moj stary ... ok nie jest najnowszy ale wcale nie jest wiekowy... fairy telefon stary ? ? ? nie sadze :/ wiesz ten tel to chyba nawet miesiaca nie ma :?

fairy - 15 Luty 2005, 18:14
Cytat:
Piotrek to jaki telefon jest wg. ciebie nowy moj stary ... ok nie jest najnowszy ale wcale nie jest wiekowy...

Wiesz, On sie zakochal w S65, wiec dla Niego wszystkie inne telefony sa stare :D

Cytat:
fairy telefon stary ? ? ? nie sadze wiesz ten tel to chyba nawet miesiaca nie ma

No wlasnie, ktos tu chyba ma bledne informacje :D Ale to nie ja, ani nie Ty, Domia. Wiec kto? :D

petr - 16 Luty 2005, 20:11
domia napisał/a:

Piotrek to jaki telefon jest wg. ciebie nowy :P

np Siemens S65 - premiera w Polsce mieche temu; albo Nokia 6230 - premiera 2 miechy temu.
domia napisał/a:

moj stary ... ok nie jest najnowszy ale wcale nie jest wiekowy... fairy telefon stary ? ? ? nie sadze :/ wiesz ten tel to chyba nawet miesiaca nie ma :?

Jedna moja qmpela z ktora bylem na obozie - ma telefon na abonament, i oddala go do serwisu (na gwarancji) - dali jej telefon zamienny. Jaki? Dokladnie ten sam. A to bylo w lipcu, no i jak wiadomo telefon zastepczy zwykle jest starszy od tego ktory sie da (musi miec podobne funkcje.)
I co? :)

aha, BTW - czy ja mowie, ze stac mnie na w/w telefony? Mowie tylko, jakie moglbym teraz miec - jestem wybredny :smile:

EDIT:

Cytat:

Wiesz, On sie zakochal w S65, wiec dla Niego wszystkie inne telefony sa stare 002.gif

Jak juz mowilem, nie lubie sciemensow. S65 jest jedynym S, ktory zasluguje na moja uwage. Ogolnie moja ulubiona koma jest N6230.

Cytat:

No wlasnie, ktos tu chyba ma bledne informacje 002.gif Ale to nie ja, ani nie Ty, Domia. Wiec kto? 002.gif

Czytaj wyzej. Skoro dali jej ten fon na wymiane w lipcu '04, oznacza ze mogl wyjsc nie wczesniej jak na poczatku w/w roku :smile:

Robee - 28 Marzec 2005, 21:44
Mi sie niedawno komorka zepsula :x
PastorFX - 3 Kwiecień 2005, 17:30
Najlepszy telefon to 6310i - prosze pokazac bardziej niezawodny i wygodny aparat...
petr - 23 Kwiecień 2005, 00:01
[uwielbiam sie klocic co do telefonow]

6310i jest dobra, ale dla mnie juz nieco za stara.

moj typ - 6230i [w Polsce oficjalnie jeszcze jej nie ma]

mateczko - 23 Kwiecień 2005, 20:39
ja nie mam komy ale moi bracia maja
nie podam :tajemnica

Ania - 9 Wrzesień 2005, 17:05
ja mam Sami'ego SGH-X450 w POP'ie
Robee - 9 Wrzesień 2005, 17:39
A ty myslisz mateczko, ze nas to obchodzi jaki Twoi bracia maja telefon? :lol:
Domia - 9 Wrzesień 2005, 18:16
Robee napisał/a:
A ty myslisz mateczko, ze nas to obchodzi jaki Twoi bracia maja telefon?

No pewnie! Przeciez o wiele ciekawsze jest, to jaki telefon ma jego mama :twisted: !
btw - zacenzurowalam czesc swojego numeru, bo ostatnio za duzo nasluchalam sie o pedofilach itp. ;-p

Laura_x - 11 Wrzesień 2005, 21:20
ja mialam do tej pory d rozne telefony, pierwszy to byla niezawodna Nokia 3510i, teraz mam takze Nokie, ale model 3220 :P i baredzo dobrze sie sprawuje :P
LEO - 11 Wrzesień 2005, 21:24
JA ostatnio zmienilem sobie na MOTOROLE E 398. :P
Karciooz - 23 Wrzesień 2005, 21:40
Ja do nie dawna mialem ta cegielke :

To dobry fon mimo wszystko . Byl fajny dopoki nie spadl mi pary razy ze schodow , nie nurkowal i nie cwalal sie w piachu . Mialem go rok .
Teraz mam :

Narazie mi sie podoba . Tylko musze jeszcze kabelek dokupic .
Nie jestem zwolennikiem telefonow z bajerami , wole miec tel. praktyczny i dobry do pisania SMS-ow . Mam Simplusa , i smsy po groszu wiec nadaje non stop :) przez miesiac wyslalem 1748 smsow :) A w przyszlosci (nastepne wakacje) chcialbym miec albo :

albo

lub jakiegos Sony - Ericsonna z aparatem .

Domia - 23 Wrzesień 2005, 22:16
Stwierdzilam, ze Siemens CX60 czy tam 65 to straszny badziew... Raz mojej kolezance spadl z wysokosci 15 cm i to na wykladzine, a sie zepsul na dobre. Sam sie ciagle wylacza :/ Wiec praktycznie jak do niej dzwonie, to zawsze poczta glosowa sie wlacza :evil:
Laura_x - 24 Wrzesień 2005, 11:37
heh to moja kolezanka kupila sobie jakiegos Siemensa z aparatem :P ciaglejej nawala :P ja jej mowie, neich se Nokie kupi, to bedzie okej a ona mowi ze "nokia jest za trudna w obsludze" :lol: ludzie no trzymajcie mnie padne zaraz ze smiechu :P
Ania - 24 Wrzesień 2005, 16:39
Karciooz,tego ostatniego Siemensa na obrazku ci nie polecam!To badziew wiekszy niz...nie powiem co.W ogole wszystkie Siemensy sa poryte!
Domia:moja kolezanka tez go miala,spadl jej na kamien i oto skutki:
-wyswietlacz rozbity w drobny mak,
-obudowa tez,
po prostu sie rozsypal w...nie powiem co;)
laura_x:tez uwazam,ze Nokie sa trudne w obsludze,ale idzie sie przyzwyczaic.

Karciooz - 24 Wrzesień 2005, 17:36
Podoba mi sie ta Nokia 5140i :

Opinie :
Cytat:
"Ten telefon jest najlepszy. Juz nie raz mial twarde ladowanie lub zostal nadepniety i nic mu nie jest. Przed nim mialam Siemensa CX65 i nawet bylam z niego zadowolona gdyby nie to ze klapka z tylu byla od nowosci obluzowana, a gdy wspinalam sie na skalki to mi wypadl z kieszeni i tyle go widzialam w calosci, no a noki nic sie nie stalo poza malym zadrapaniem."
"hejka mam ten telefon i myslalem ze te bajery o jego wytrzymalosci to bujda ale przejchal po nim samochod i tylko pokla szybka obudowy jestem po wrazeniem "

Mysle ze stanowi dobra alternatywe dla tych Siemensow (C65,CX65) Cenatroszke wyzsza (700-800) , a jest wytrzymalszy i lepszy !! Ma : kompas, termometr, latarke, poziomice, miernik natezenia dzwieku w dB, program Elektroniczny Trener umozliwiajacy prowadzenie zapisek treningowych a nastepnie analize postepow (wykresy) :) :) :) Wojskowy telefon :)
Cytat:
I w ogole Nokii nie nalezy porownywac z Siemensami. To zupelnie dwie rozne klasy. Siemens to sobie moze robic zelazka i lodowki, bo to im moze wychodzi, ale ich telefony to czyste nieporozumienie
:) :) Opinia o Siemensach :)
Robee - 24 Wrzesień 2005, 17:42
Ona jest fajna.... moj kolega ja ma :)
Laura_x - 24 Wrzesień 2005, 21:12
a co sadzicie o Nokii 7610 :?: Taka ma Jerzy Dudek, i ja sie tak zastanawiam, czy jej nie kupic :P to znaczy odkupic od kumpla, ktory handluje komorkami :P bym miala z racji znajomosci telefon o wiele tanszy niz gdybym go kupywala gdzie indziej :twisted:
petr - 24 Wrzesień 2005, 21:55
6230i - najlepsza komorka jaka powstala
( - komunikator to predzej palmtop niz komorka xD)
wszystkie inne sie schowac moga.

Nokie najlepsza, Sciemensy ujda (mniejsza ich czesc), a reszta to juz dopiero szit.

Laura_x - 25 Wrzesień 2005, 14:49
petr -> no jakbym slyszala mojego kumpla :lol: on by tosamo powiedzial o innych markach telefonow, co Ty ;) zreszta, ja chyba tesh :mrgreen:
domaz - 28 Wrzesień 2005, 14:09
No ta sony ericsony to szit... spojrz chociaz na taki d750i ;d. Osobiscie mam teraz motorolke e398 i SE k700i na zmiane z moim starszym i oba sie sprawuja very dobrze;d
Domia - 28 Wrzesień 2005, 14:24
domaz napisał/a:
No ta sony ericsony to szit... spojrz chociaz na taki d750i ;d. Osobiscie mam teraz motorolke e398 i SE k700i na zmiane z moim starszym i oba sie sprawuja very dobrze;d

O nie z tym sie zgodzic nie moge :twisted: Od jakis 3 lat mam stycznosc z SE i musze przyznac, ze jak dla mnie to sa to chyba najlepsze komorki :) Nokia... za duzo bajerow, Simens... psuje sie jak ci spadnie z sofy itd. Moze chociaz podasz sensowny powod czemu wg. Ciebie SE to szit :wink: ?

domaz - 28 Wrzesień 2005, 19:02
to byla ironia domiU w odpowiedzi na post petra, wiem nie zacytowalem - moja wina. chodzilo mi o to ze on mowi ze wszystko oprocz siemensow i nokii to szit a ja mu dalem przyklad ze nie i ze SE jest zajebiste:D
petr - 29 Wrzesień 2005, 22:33
Mialem w reku tylko te gorsze SE, wiec sie nie wypowiadam ;]
Jednakze...
Czy miernikiem jakosci komorek nie jest sprzedawalnosc na Allegro? ;]

domaz - 30 Wrzesień 2005, 07:39
nie to jest miernik popularnosci :mrgreen:
petr - 30 Wrzesień 2005, 21:57
A z czego bierze sie popularnosc? ;]
domaz - 30 Wrzesień 2005, 22:32
z tego czy tel ma ladny design i jest w reklamach tv
Laura_x - 30 Wrzesień 2005, 23:17
Nokia wdaje mi sie niezwykle latwa w obsludze :P Co innego stary Siemens MT50 (czy jakos tak :P ) ktorego mial moj ojciec :P bos, wogole nie umialam go obslugiwac :P
petr - 1 Październik 2005, 10:48
Nokie sa baardzo latwe ;] Dlatego, ze konsekwentnie trzymaja sie tradycji (prawie) takiego samego menu - czego nie mozna powiedziec np o Sciemensach (roznica miedzy C25 a S65? :> )

Inne komorki tez sa reklamowane :]

Trzeba sie pogodzic - Nokie najlepsze xD
I niech juz bedzie, przyznaje - Sciemensy czy SE sa (nie)wiele gorsze :]

Laura_x - 1 Październik 2005, 13:37
Moj kumpel mia swojego czasu jakas Motorole :] po dwoch miesiacach w koncu cos sie stalo...telefon spadl mu na ziemie ;] niby nic sie nie stalo,a le od tamtego czasu komorka zaczela dziwnie wariowac ;] i po dwoch czy trzech kolejnych weekach wyrzucil ten telefon i kupil sobie nowy :P jakiegos Siemensa, i mowi, ze jak narazie trzyma sie dobrze :]
Jankov - 18 Listopad 2005, 20:02
Moja koma to NIEZNISZCZALNA nokia 3510i .
Wiem ze duzo ludzi ja ma al jak myslicie , dlaczego ?
Bo jest najlepsza :P

Laura_x - 18 Listopad 2005, 20:14
Jankov -> ja kiedys ta Nokie mialam :P i byla niezniszczalna, to fakt, zreszta - wszystkie Nokie sa niezniszczalne :P bo kilka razy mi na chodnik upadla i co :?: ani jednej, nawet najmniejszej rysy :D ta nowa (Nokia 3220) co ja teraz mam, tez nie jest zla - tylko z ta roznica, ze musi mi sie bateria calkowicie wyladowac, by po powtornym ladowaniu dlugo trzymala - gdy zaczne ladowac telefon, jak jest jeszcze 1 kreska na wyswietlaczu, czyli bateria praaawie wysoiadla, to nawet jak jaa wtedy doladuje, to i tak w ciagu dwoch dni mi wysiada :P moze to jest spowodowane tym, ze telefon mi kilka razy wypadl z kieszeni :?: :P
Jankov - 19 Listopad 2005, 11:20
Mi tez ju tyle razy komorka spadala na ziemie. Nawet z z wyskokosci jakiegos 1 metra i jakos jeszcze nic sie z nia nie stalo
Laura_x - 19 Listopad 2005, 12:44
e tam, z wysokosci jednego metra ? to nic w porownaniu z moja komorka :P kiedys wypadla mi z wysokosci okolo 3 metrow :D i ani jednej rysy :D no po prostu telefon - niezniszczalna twierdza :D
Asef - 30 Listopad 2005, 15:23
Ja mam siemens c-70

I szukam programu(nie mam plyty!!!!!!!!) do kabla,aby wrzucic zdjecia do kompa,ale niewiem jak sie nazywa,ktos wie??

mattirab - 30 Listopad 2005, 18:16
Polecalibyscie Nokie 6020? Bo chce sobie ja kupic, tylko chcialem sie upewnic, czy dobra.

Edit: Jankov --> Nie, sam sobie wybralem.

Laura_x - 30 Listopad 2005, 21:20
Matti -> Nokie 6020 ma moj wujek i mowi, ze jest naprawde dobra i wygodna w obsludze (jak wszystkie Nokie), pozatym ma wiele ciekawych funkcji ;) Kupuj, matti, a masz gwarancje, ze jak CI ta Nokia upadnie, to zadnej rysy czy sladu zniszczenia widac nei bedzie ;)
Jankov - 1 Grudzień 2005, 10:47
Matti :arrow: Czy dostales OFERTE kupna tej nokii ?? Bo moj tata ma Idee MIX propozowali mu te kome za 49 zl czy jakos tak
Domia - 4 Grudzień 2005, 13:58
No tak, tak nokie sa niezniszczalne, mhm, na pewno. Mojej kolezance wypadl z kieszeni na dywan i tyle widziala swoj telefon. Po upadku juz sie nie wlaczyl. Gdy poszla go oddac do naprawy, to okazalo sie, ze cos sie przepalilo... buahaha, nie ma jak pozar, od upadku xD Dlatego zawsze bede wierna Sony Ericssonom i chcialam sie pochwalic moim nowym zakupem.

Sony Ericsoon K508i

petr - 4 Grudzień 2005, 16:02
Nie lubie stron internetowych producentow komorek (tylko ta Nokii jest dla mnie czytelna)...
Mozesz opowiedziec o nim cos wiecej? ;]

EDIT: a, juz mam... ;p
Nawet fajny telefon - dobry wyswietlacz, blablabla... Ale a) aparat VGA dla mnie jest za kiepski ;p b) nie da sie dolaczyc karty pamieci, a 12mb to dosc malo... (chociaz, posiadacze 6610i musza radzic sobie z 4mb, wiec...)

Domia - 4 Grudzień 2005, 20:13
petr napisał/a:
Mozesz opowiedziec o nim cos wiecej? ;]

Hmm, nie ma co sie rozpisywac. Aparat cyfrowy z 4x zoomem, kamera, mp3, w sumie nic nadzwyczajnego, ale ta komorka zaskoczyla mnie swoja lekkoscia. Moj poprzedni SE byl chyba ze 4 razy ciezszy.

Laura_x - 4 Grudzień 2005, 20:24
co do stron poroducentyow komorek, ja jedynie odwiedzam czasami strone Nokii, zeby poprzegladac sobie aktualnie nowe modele telefonow :P moze, jak za poltora roku bede znowu przedluzac umowe z Era, ktorys z tych zaj****ych telefonow, co sa teraz drogie, bedzie kosztowac nieco mniej :?: Oby :)
mattirab - 21 Styczeń 2006, 22:47
No, mam Nokie 3100. Fajna, gry java, kolorowy wyswietlacz, jako taka pamiec. Wprawdzie nie ma aparatu, ale jestem z niej bardzo zadowolony.
Laura_x - 21 Styczeń 2006, 22:51
No bvo dla niektorycvh najwazniejsze jest to, co byc powinno - czyli esy i gadanie ;) a ja dzisiaj sciagnelam sobie Tomb Raidera na koma :DDD i grlama chyba z 4 godziny bez przerwy, az mi bateria siadla :DDD skzod,a ze nie ma Icy Towera na koma :DDD
petr - 25 Styczeń 2006, 20:26
Jest - nazywa sie jakos na R i ma troche inne zasady (sa znajdki).
Laura_x - 25 Styczeń 2006, 20:38
lol o tym nie wieedzialam, mozesz dac jakiegos linka? :P
petr - 29 Styczeń 2006, 03:37
Niestety nie - widzialem go na komorce u kolezanki...

A nazywa sie chyba 'Rudolf'.

mattirab - 29 Styczeń 2006, 12:35
Rudolf, chyba widzialem cos takiego na kompie, ale nie mam pewnosci...
LEO - 1 Marzec 2006, 09:40
Ja od kilkunastu dni mam Sony Ericsson'a K700i.... Ogolnie rzecz biorac fajny telefonik, zostane przy nim dluzej. Posiada radyjko, mp3, poand 40mb pamieci( W motorolo mialem kartek 64mb :razz: )wazne, ze mozna juz filmiki ponagrywac, bo na tamtej mojej morce nie mozna bylo, tylko moglem jedynie odtwarzac. MA tez bluetooth,IrdA itp. Spoko telefonik a numer mam caly czas ten sam od 3,5 roku ;0
catek - 1 Marzec 2006, 09:54
ja mam: MOTOROLA v525, z aparatem ale bez mozliwosci nagrywania filmow, ale dla mnie jest spox telefon :P
Kubus - 1 Marzec 2006, 15:20
Ja tam mam Siemensa cxt 70 , fajny telefonik . Aparat ma i video , jeszcze z tego co slyszalem robia tam goscie w nim mp3 , mialem tego sprobowac ale w koncu zaprzestalem zrobienia na nim mp3 . Ma wiele innych ciekawych funkcji , IRDA i ma duuuzy wyswietlacz , cos co naprawde lubie ... :smile: Ogolem jest spoko telefon ;)
Dominik (Bobi) - 1 Marzec 2006, 16:14
a ja mam poczciwa Nokie 1100 :D

moze nie ma zadnych bajerow (oprocz latarki :D ) ale mi sie podoba :)

Telefonik w Orange :)
512-542-85* ;)

Laura_x - 18 Kwiecień 2006, 14:15
http://www.nokia.pl/nokia/telefony/modele/n90/ -> ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( patrzcie na ta cene ;( ;( ;( ten telefon to prawdziwe cudooooooooo :shock: ale zanim uzbierma na to kase, to predzej umre ;( no chyba, ze mi ktos ta sumke pozyczy....

Sory, za emotki,a le jak widze ta Nokie, to az mnei w sercu sciska, ze nie mam teraz tlye kasy, by sobie to kupic :(

N3T - 18 Kwiecień 2006, 14:31
Temat postu: Nokia 7650
Ja mam Nokie 7650 w Tak Taku (Era).

Fotka:

Domia - 18 Kwiecień 2006, 20:53
Adrian-fanatyk napisał/a:
Ja mam Nokie 7650

Nie lubie tej komorki, za duzy kloc z niej i wyswietlacz tez taki sobie.

catek - 18 Kwiecień 2006, 23:57
to moja (troszeczke inna obudowa)-nie narzekam:

Motorola: v525
Siec: SAMI SWOI (bo najtasze)
Numer: hmm kiedys moze podam (ale po co komu) :P

screen: zrodlo www.wapster.pl

kwasek - 8 Wrzesień 2007, 12:25
Temat postu: Pogadasz na telefon?
Jaki macie numer telefonu?Moj to 787182013.Podawajcie swoje .
petr - 8 Wrzesień 2007, 15:40

Naucz się wreszcie zakładać tematy w odpowiednich działach..
Scalam.

Devlin - 20 Wrzesień 2007, 13:15

510552520

Mam siemensa s55, benq-siemensa ef81, treo 650 (palmfon), a jak by ktoś chciał kupić to się jeszcze kilka rupieci znajdzie ;)

roman9001 - 28 Wrzesień 2007, 13:31

Witam ja mam motorole v525 i poszukuje motywów do motoroli v525 za pomoc wielkie dzieki POZDRO ;-) :roll: :mrgreen: :grin: Prosze o Pomoc :o
Pirochemik - 28 Wrzesień 2007, 15:41

Do motoroli nie mam ale do rpaktycznie każdego SE sam robie;P przeróżne:P My mobile phone is SEk750i :P MY number is 886&&XX** he he
kwasek - 12 Październik 2007, 17:50

moj telefon to siemens c75 i heyah. jak ktos chce popisac lub pogadac to macie;787182013
Floristka - 22 Marzec 2018, 15:41

Nie widziałam nigdzie podobnego wątku, dlatego się podłączę. Czy ktoś ma z was jeszcze samsunga S2? Muszę kupić nową baterię i chcę Was zapytać, czy ściągaliście może z tego sklepu https://seltrade.pl/oryginalna-bateria-samsung-galaxy-s2-i9100-ob-sam-i9100-1650mah oryginalny akumulatorek do takiego telefonu ? Wiem, że zamienniki są tańsze, ale chciałam jeszcze trochę poekspolatować ten sprzęt, bo do pracy jest idealny, więc wydatek kilku złotych więcej mi nie przeszkadza, a co oryginał to wiadomo. . To jak, są jakieś opinie ?
Kalina - 21 Wrzesień 2018, 16:49

Ja poprzednio miałam Nokię, ale zbierałam kasę na nowy telefon i kupiłam sobie w końcu wymarzony ten model z Apple https://www.ceneo.pl/69534066 . Od dawna o nim marzyłam i doczekałam się. Bardzo dużo osób widzę mają tej marki telefony a to wiadomo że produkują solidne i funkcjonalne komórki. Jak przerzuciłam się z Noki na ten iPhone to na początku nie mogłam się przyzwyczaić, ale to kwestia paru dni.
domi.nika - 7 Styczeń 2022, 14:39

ja kiedys trafilam na taki skup ze bylo pelno fajnych telefonow samsunga :) lubie je

domi.nika - 10 Styczeń 2022, 09:24
Temat postu: Re: Kom?rki..
wiko napisał/a:
KOMORA: Siemens C45, ale niedlugo lepsza :)
SIEC:Era :( , ale w Pazdzierniku HeyaH :)
NUMER:696-688-397, ale nie dzwonic po nocach, bo i tak mam qmpli na karku. :wink:
Co by tu jeszcze... a, moi starzy maja, hmm... dwa, trzy sklepy z komorami na marginesie/nieskromnie sie chwalac, itp. :)
Vinyanov napisał/a:

Ja mam ogrzewanie olejowe, niepotrzebne mi to. :wink:

takie ogrzewanie jest dobre ? oplaca sie?

gopilo - 14 Styczeń 2022, 20:16

které je nazývané jako Malování podle čísel to bude hračka.